Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bs w

pasowanie na przedszkolaka jak wypada ubrac?

Polecane posty

Gość bs w

poproszę o poradę w tej kwestii. pasowanie kojarzy mi sie z biała koszula i dzinsami bądz czarnymi spodniami. dla 3 latka który ma cały dzien w tej koszuli chodzic ,zapinac, wkładac to chyba nie jest dobry pomysł.czy krótki rekawek w białej polóweczce wypada? a moze taki sweterek w serek na polówkę, a moze sam sweterek? tylko w samym sweterku nie widac białego kołnierzyka który dodaje elegancji. wiem ze nie ma co sie spinac ale nie cghce ubrac dziecka byle jak skoro okazac sie moze ze wszyscy będa pod krawatem.

Ja zawsze dawałm koszule na wieszaku, panie pomagały się przebrać jak było przedstawienie albo jakieś takie święto w przedszkolu

Hm a nie możesz założyć normalnej koszulki i dać pani białej koszuli, żeby przed ślubowaniem pomogła synkowi się przebrać? U nas w przedszkolu tego typu uroczystości są po obiedzie i rodzice rano przynoszą białe koszule/ bluzeczki i panie pomagają dzieciom się przebrać.

Gość bs w
u nas pasowanie po obiedzie chyba nie wchodzi w gre bo wtedy po nim rodzice odbieraja dzieci 14.15. mysle ze jak wloze go w polówkę i na to sweterek to byłoby ok. sweterek mozna zdjąc a jakby sie polówka pobrudziła to sweterek zakryje to. a czy koszula moze byc np w kratkę z krótkim rekawem czy koniecznie biała z długim?