Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

przypomniałą mi się pewna historia, jak chcecie to wam opowiem a

Polecane posty

jak nie chcecie to wam opowiem. no wiec pewnej nocy wróciłem z imprezy mocno pijany. i głodny. otwieram lodówkę jakas szynka czy cos miesopodobnego, chlebek masełko..pomidora sobie pokroilem na stole widze jakaś zielenina w foliówce to ciach na kanapke, wpierdolilem ze trzy i poszedłęm w kime... rano młodszy brat się mnie pyta czy nie widziałem przypadkiem torebki mleczy i babki bo nazrywał dla królika poprzedniego dnia.... koniec. 🖐️

Gość nieoNN
dlaczego w pewnych sprawach nadal jesteś zielony.

Gość teeeetrrrf
torebki mleczy rozumiem, zeżarłes ale babki to co ?

Gość łyse anton
Heniek spod 9 to mętny mocznik :)

babka to taka roslina chwast czy cus niby ma lecznice jakies wlaściwości. nie znam sie ale dziadkowie zawsze mowili na to babka. liście babki. rosnie tot w ogrodzie , królik wpierdala ta babke , mlecze i koniczyne. wtedy wyglądało jak sałata. smakowało z reszta tak samo. brzuch mnie bolał pozniej nnastępnego dnia ale uznałem że to od miesznaia alko

Gość mam takie pytanko
bardzo dobrze zrobiłeś: mniszek lekarski jest bardzo zdrowy, usuwa toksyny działa moczopędnie babka jest z kolei lekiem na ranki oraz rozbi się syrop wykrztuśny zioła mają moc :-)

Gość dobra ryży
a teraz spadaj, nie lubimy ateistów i ludzi bez własnego zdania :O 🖐️

Gość mam takie pytanko
jeśli Cię bolał brzuch to na pewno od procentów a nie od tej zakąski i tak mnie nie przebijesz, ja przez pomyłkę wypiłam wodę od konwalii tak się kurde kończy jak się nie chce szukać wazonu i wkłada się kwiaty do szklanki w kuchni

12:45 [zgłoś do usunięcia] dobra ryży a teraz spadaj, nie lubimy ateistów i ludzi bez własnego zdania :D ludzi głęboko wierzący W KOŚCIÓŁ jakikolwiek nie mają własnego zdania...🖐️ ja nie jestem ateistą, jestem wierzacy...w boga, absolut itd...a to że nie jestem wierzący w KK wynika z faktu że stosuję zasadę ograniczonego zaufania. KK to wspólnota ludzi i Boga. a ludzie jak wiadomo mają zalety ale i wady...dlatego do wszelkiej formy zinstytucjonalizowanej religii mam dystans. ale nie jestem wrogiem KK i nigdy nie byłem. chodzę do kościoła itd...(ino się nie spowiadam) wiec pudło pomarańczo

Gość holifild z kalisza
smieszna historia,naprawde moszna sie posmiac

Gość dobra ryży
nie chce mi sie wchodzic w pustą dysputę,jednak wiecej szacunu mam do żydow, muzułmanów niż wszechobecnego, nonkonfomistycznego gówna, ktore wierzy tylko w siebie, w kase, łakocie i witaminy wytryskujące z fontanny miedzy nogami jakiegos pana w tv :O

"nonkonfomistycznego gówna, ktore wierzy tylko w siebie, w kase, łakocie i witaminy wytryskujące z fontanny miedzy nogami jakiegos pana w tv " to juz wiem skąd te twoje frustracje. Zapewniam cie ze tak długo nie zaznasz wewnętrznego spokoju i ukojenia dla twej umęczonej duszy jak długo nie zaakceptujesz siebie i nie nabierzesz szacunku do wlasnego ułomnego bytu...

Gość badu bade
Trzymasz króliki na chacie?

Gość badu bade
Plus za królika, ale minus za story, niestety słabe i bez mocnej puenty.

Gość badu bade
Nie unoś się tak, bo Ci się zwieracze pozaciskają i nici z sexu z Masterem :)

dobra to wam kurwa opowiem nastepne story. otóż któregos dzionka wpadłem na pomysl żeby zrobić mojego brata w balona. wzialem jedno jajko z lodówki, ugotowalem i wsadziłem w odbyt. poszedłem do brata i powiedziałem że mam super moc. a on na to "taa jasne ciekawe jaką?" no to ja ściągam gatki, i udaje że sram, cisne cisne i tu bum! a on do mnie "kurwa ty srasz na pomarańczowo?" a ja "przeciez mówiłem ci ze mam super moc!" koniec.

i co ludzie? czyja historia z zycia wzięta lepsza??? / moja czy mojego podszywa?:d swoja drogą brawo podszywko za takie zwierzenia na kafe...prawdziwa historia z rzyci wzięta:D ale nie opowiadaj juz więcej o tym co sobie kiedys włożyłeś w odbyt bo za chwile mam przerwe obiadowa no i wiesz... 🖐️

Gość badu bade
Jak Cię umówię z Masterem to pójdziesz stąd? Proszę :)

Gość suepergifnkf
aboleritbc adksfksdkfskdgk