Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanNikt26lat

Pytania do prostytutek,czy mozna się z wami całować itp

Polecane posty

Gość PanNikt26lat

Witam Mam 26 lat i wciąż jestem prawiczkiem,jednakże mam niesamowita ochotę na pieszczenie i lizanie kobiecego ciała Często latem jak widzę młode (ale starsze zadbane też) kobiety skąpo odziane mam ochotę wymasować i wycałować ich pupcie i nogi. Wobec tego mam pytanie czy prostytutki pozwalają na całowanie się (chciałbym się tego nauczyć) a także głaskanie i lizanie swojego ciała?

Gość PanNikt26lat
Proszę o opinie nawet nie prostytutki (choć wiem że nie mam u was szans) czy chciałybyście mieć lizane i pieszczone ciało ?

Gość prawictwo pospolite1
niektóre pozwalają , ale możesz sie zarazic w ten sposob .. Jesli idziesz do prostytutki to lepiej sie nie całuj i korzystaj z prezerwatywy .

Jakbym sie wybrał do prostytutki to na masaż pleców , karku, posladków albo striptiz . Na pewno nie dałbym sobie zrobić loda i nie całowałbym się . One przenoszą rózne choroby . HPV kiła itd.. Tutaj są opisane : http://pl.wikipedia.org/wiki/Choroby_przenoszone_drog%C4%85_p%C5%82ciow%C4%85

słyszałem ze 90 % prostytutek robi loda bez prezerwatywy Tylko stosunek robią w prezerwatywie . Co jest dośc niebezpieczne . Mało prawdopodobne ze nie mają zadnych chorób .

A ile może kosztować mineta u tirówki? robicąc takie coś mozesz sie czymś zarazić . a koszt to pewnie około 50 zł . Te zza wschodniej granicy są tansze .

Dla niej będzie to tylko mineta , a dla ciebie na przykład kiła albo HPV

Gość ddadaada
a sam fakt, ze wlasnie ktos przed chwila sie spuscil w jej gardlo...? to Cie nie odstrecza?