Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizaeliza

Jaki jezyk uczyc dzieci gdy maz nie mowi po Polsku

Polecane posty

Hi, nie bylo mnie pare dni i cicho jest tutaj. Chce podziekowac wszytkim za podzielenie sie swoim doswiadczeniem :). Dzieki Wam wiem, ze jest to mozliwe i mowie do mojej coreczki bez zadnych obiekcji tylko po polsku. Maz nauczyl sie nowego slowka-piesek :). To byla przyjemnosc rozmawiania z wami, powodzenia dla Was i Waszych dzieci :) Eliza

Gość na pewno nie uczyc
jezyk polska bo polska to trudna jezyka :O Wstyd panienki, aby po kilku latach "zapomniec" jezyka ojczystego. Wstyd! Ja mialam 5 lat, kiedy wyjechalam z kraju, moje dzieci urodzily sie za granica, maz nie mowi po polsku ale i ja i moje corki rozmawiamy w jezyku polskim bez problemow i bez wiekszych bledow.

Gość polishbabe
Wow a co jesli ten jezyk co go ElizaEliza nauczy nie jest poprawnym Polskim ale i tak moze sie dziecko nim wyslowic to chyba lepiej niz nic?????????? Ale tu sie znalazly chamy na tej stronie. Szkoda, ze do takich ludzi sie zwracasz o pomoc

Gość gość
do wyzej-tylko ty mozesz byc chamem samozwancem na tej stronie :D A autorka,dwa lata temu,miala calkiem ciekawe wpisy. Nawet sama zaczela poprawniej pisac,co najciekawsze ;)

Gość mariqum
Bardzo dobrą pomocą są tez polskie szkoły językowe – wystarczy wklepać w google Polska szkoła internetowa... W większości są to szkoły bezpłatne, a dzieciaki uczą się w soboty lub w wolnych chwilach w tygodniu. A złośliwcy tutaj chyba zazdroszczą, zę dzieciaki Elizaeliza na starcie będą znać 3 języki:)

Gość bsds
Profesjonalne oprogramowania edukacyjne dla szkół sprzedaje Just Soft. Mają swoją stronę internetową – justsoft.com.pl. Miła i kompetentna obsługa, zawsze można się z nimi dogadać. Powiem tak, najlepiej napisać maila i dopytać o dostępność jeśli akurat nie będzie na stronie tego oprogramowania, którego się szuka. Szybko odpisują.