Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicoreczek taki jeden

rozmowy w toku- dziewictwo do ślubu

Polecane posty

oglądałyscie? Co myślicie? Mnie tak szczerze ogarnął pusty śmiech na tych ludzi- szczególnie ta para co spisała dekalog :P

Gość zebunisa
a co w waszej piczy płonąca błon a kwiczy -? tylko debile czekaja do slubu

dziewica- a kiedy ślub? Czy tak generalnie masz taką zasadę? Mnie tych po prostu zal- szczególnie facetów. Jeden z nich opowiadał, ze musi wyjsc i spać w kuchni jak go najdzie :)

Gość kalina z bursztyna
nie wiem po co się śmiać każdy niech żyje jak chce o ile to nie krzywdzi kogoś.

Gość zebunisa
mohery na głowe a po s mierci jak sie maz nie trafi - to wyschnieta picz błoniasta

ja nie planuje ślubu, nie mam nawet faceta...i nie zanosi się, że będę go miała...a ten którego miałam odszedł po 8 miesiącach chyba łatwo sie domyslec z jakiego powodu...

Gość zebunisa
byl raz w necie artykuł-o angielce-70 letniej co zamierza rozpoczac zycie seksualn e-hhaha- błon a pewnie jak wiór-skoro debilka była

Gość kmiolju
niech robia co chca to ich wybor

Gość zelmira
tylko kretyn slucha kaplanow co glosza an tyczn e bzdety

a pewnie, ze ich wybory ale porozmawiac chyba mozna? mnie ich szkoda, tak po ludzku....

Gość zelmira
błona ich ogłupia

Gość ale w sumie to
w przypadku pary, która zniechęcała się do okazywania sobie uczuć w różny sposób (chyba nawet siedzenia sobie na kolanach) myśląc, że nie wyobrażają sobie by ich córka tak robiła to jest już przerażające. Bo jeśli w końcu uda im się pójść do łóżka i mieć dzieci to będą one cierpiały przy nich zapewne.

oj, oglądałam, w sumie przez przypadek. Też mi zapadła w pamięć ta para z dekalogiem- dla mnie jacyś chorzy ludzie, naprawdę. I tak się zastanawiam...Co oni chca tym osiągnąć???

Tak lepiej jest promowac rozwiazlosc seksualna. A korporacje zbijaja ogromne pieniadze na skrobankach, tabletkach (anty koncepcyjnych i antydepresyjnych), rozwodach. Karmicie tylko urzedasow i innych lichwiarzy. No ale zdziczalymi i opetanymi wlasna seksualnoscia ludzi latwiej okradac.

Gość grhifdonaaaa
ja oglądałam i szanuję zdanie tych ludzi. Przynajmniej skoro twierdzą, że są wyznawcami tej wiary, jaką jest katolicyzm, szanują wszystkie panujące tam zasady-a nie tylko wybiórczo. Choć moim zdaniem trochę przeginają np"nie siadamy sobie na kolanach" "nie mamy głębokich pocałunków""nie ubieramy się w swojej obecności" "nie chodzimy na basen"-to mnie zdziwiło

Seks powinien byc uprawiany tylko w celu prokreacji. Rekreacyjny seks to zbydlecenie i uzaleznienie od walidacji seksualnej.

Gość grhifdonaaaa
dokładnie

Gość grhifdonaaaa
tzn, to dokłądnie odnosiło sie do wypowiedzi,że istnieją też stany pośrednie;d

Gość tymon tymanski
robaczki

Gość limarra
a ty co tymon? spolodzisz 1, 2 dzieci i do konca zycia celibat?

no ale co tu szanować? Serio pytam, bo mi sie to w głowie nie mieści... Przychodzą z tym do TV- już mi to nie gra. I robia z siebie idiotów, jakiś pozbawionych uczuć, emocji ludzi, którzy żyją tylko tym, zeby się nie podniecic- matko kochana, ja naprawdę rozumiem ludzi wierzących, ale to, co pokazali ci w Rozmowach w Toku to jacyś popaprańcy, moim zdaniem. facet przeprasza babkę bo pomyslał o niej pożadliwie- o jezusie!

ja rozumiem ,ze tobie w głowie sie n ie mieści ,ze ludzie potrafią i co ważniejsze chcą nad sobą panować , nad swoimi emocjami . Tobie to jest obce , ale i i tacy muszą żyć.

myślałam, ze takie zyeby to tylko w TV- a tu widzę, ze dla innych taki debilizm to powód do szacunku. Ci ludzie byli chorzy i tyle. Z deficytem uczuć, bliskosci- emocjonalne kaleki....

a do takich programów zawsze zapraszają skrajne przypadki bo kto inaczej chciałby taka tv oglądać - uśrednioną ?

Gość tymon tymanski
o czym dzisiaj temat?

allium - Dobrze gadasz, w TV musi byc sensacja, zeby wysmiac kazdy niepoprawny politycznie temat.

Promuja osoby w postaci pani Czubaszek, ktora jest dumna (!) z tego ze zabila wlasne dziecko..