Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie dwudziestka

problemy rodzinne

Polecane posty

a wiec mieszkam z mezem z jego rodzicam oni przepisali nam ich dom caly czas mowia ze jest dla nas itp wiec ostatnio chcielismy zrobic remont ale sie nie zgodzili jakiekolwiek zmiany nie wchodza w gre o wszystko co chcemy sprzatnac wielki problem.pwoedzialam mezowi ze lepiej sie wyprowadzic bo nie sadze ze ten om tak naprawde bedzie kiedykolwiek nasz poza tym czuje ze nie mam tu nic do gadania co myslicie mam racje czy zostac?

Gość KOKSUSEKPIK
nie mieszka się z teściami głupia cipo

Gość uciekaj jak dalej
Wyprowadźcie się jak najprędzej. Oni między wami mogą tak namieszać, że może dojść do rozstania. Wystarczy, że lekko powinie ci się noga odrazu zostanie to wypomniane i przekoloryzowane w oczach twojego meża , na twoją niekorzyść oczywiście.

nie nie wyjeb mi przecinka panie mistrzu poprawnej pisowni wolalabym odp na pytanie a nie glupie uwagi w skrocie wal sie pan co dawno seksu nie mial

Gość SamaJa2
To teściowie myślą, że zrobicie remont dopiero po ich śmierci? :D

Gość uciekaj jak dalej
Niektórzy ludzie mają sentyment do własnych rzeczy, często starych i niepotrzebnych gratów. Mi się wydaje, że oni traktują was nie na równi sobie, bo jakby tak było to nie mieli by nic przeciwko remontowi. Uważają, że skoro to ich dom to wy się macie dostosować, a od takich drobnostek typu remont się dopiero zaczyna, potem się może zacząć kontrolowanie, a w razie waszego sprzeciwu to zawsze mogą wypomnieć, ze nie jesteście u siebie i jak się nie podoba to NARA! Traktują was jak częśc swojego domu, a nie jak członków rodziny.