Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama222

zakupy dla maluchow

Polecane posty

Gość mlodamama222

hej dziewczyny. mam takie pytanie- ile mniej wiecej wydajecie na ubranka dla swoich dzieci miesiecznie a ile na zabawki? i czy sa w tym ubranka/ zabawki uzywane? planuje otworzyc wlasna dzialalnosc i potrzebuje troche danych od zainteresowanych :) dziekuje za pomoc

Gość Basia w 28 tygodniu
U nas w żywcu kilka sklepów z art dzieciecymi padło.. Wózki nowe się nie sprzedawały, ubranka dziecięce mamy kupują w lumpeksach częściej... jedynie zabawki.. chyba ze przez internet i czynszu płacić nie musisz...

Nie wszstkie mamy kupuja ubrania w lumpeksach,nie kazde tez w markowych sklepach u mnie na osiedlu sa dwa sklepy z art dzieciecymi i musze powiedziec ze prosperuja dosyc ok,przede wszysttkim nie maja chorych cen...

Ja osobiście kupuję w sklepach ubrania dla dzieci jak i w second hendach. Czasem można super rzeczy wytargać za grosze. A w sklepie za to samo mogłabym zapłacić 8-10x tyle. A szkoda wydać 40 czy 50 zł na rzecz, którą dziecko zaraz zedrze lub z której za miesiąc wyrośnie. Jedynie buty kupuję zawsze nowe.

Kupuję w większości rzeczy nowe lub używane ale od osób prywatnych. Jakoś nie bywam w komisach czy lumpeksach. Zabawki tylko nowe.