Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodapsycholog

Którą zdradza ?? Czy prawdziwe jest stwierdzenie ? Osądzcie !!

Polecane posty

Gość co znaczy że żona nie wie??
Jeśli od paru lat chłopa nie ma w domu to chyba zorientowała się że coś jest na rzeczy :) Meritum: jeśli małżeństwo jest "tylko na papierze" to facet ma słuszność w tym co mówi. Gorzej, jeśli jego żona nie wie, że jest żoną na papierze - są faceci, co zrywają związek "w myślach" i nie informują o tym partnerki. :)

Gość natalia899999999
'i tak w koncu dorosna' to wtedy sie brac za łamanie serca osobie z ktora sie spedzilo zycie. odpowiedzialnosc za dzieci powinna byc wszedzie. prawda jest taka, ze to ryje banie dzieciakom na maksa i maja problemy w zyciu doroslym. STAD wlasnie to pietnowanie Lejdi ;)

Gość ojehjku prosta sprawa
maz ma kryzys wieku sredniego i napalil sie na mloda dupe, wtedy chwilowo zona i dziecko sa beee, bo to odpowiedzialnosc i codziennosc typowy niedojrzaly facet i glupiutka dziewczyna, ktora zgadza sie na status kochanki

No właśnie nie wiem czemu żona nie mieszka z nim, bo tam gdzieś mają ten dom rodzinny czy coś :) a on miał tylko w tym duzym miescie zarabiac kase.

jeszcze nabiera siew na denny tekst, ze na papieruku to nie zdrada:D zarabisty chlop, ktory nie pamieta skladanej przysiegi:o "Slubuje Ci milosc, wiernosc i uczciwosc malzenska..." hehe, sprytny cwaniak;)

btw i nie wierz, ze nie seksi sie z zona 🖐️

Gość takajednalejdi
Czyli sądzisz natalia, że nie ma prawa do szczęscie bo są dzieci. Ale myślisz, że dzieci będą szczęśliwe gdy rodzice będą sie kłócić, będąc razem i gdy sami będą nie szczęśliwi, męcząc sie w tym związku ?

Gość natalia899999999
Uwazam,ze jezeli czlowiek decyduje sie na dzieci jednoczesnie bierze na siebie odpowiedzialnosc taka, ze dopoki nie beda zupelnie dorosle, nie wyjda na swoje, mezczyzna i kobieta zapewniaja im spokojny dom i uczciwa relacje w rodzinie. rodzina to nie zabawa w dom, z ktorej mozna zrezygnowac ze wzgledu na to,ze instynkt zapladniania jak najwiekszej ilosci kobiet sie odzywa

Gość ksfgqoi
Młoda psycholog , dalej będzie tak, że żona to zauważy i sama go zdradzi. On będzie czuł się oszukany i zdradzony przez żonę. Co najśmieszniejsze, żona zdradzi z żonatym facetem, któremu będzie rozbijała małżeństwo tak samo jak ktoś rozbił jej. Na dodatek będzie to małżeństwo jej koleżanki (historia prawdziwa)

ksfgqoi: ciekawe zakończenie historii, ale jak ich oceniasz ? Ahe myślisz, że kobieta koło 40, gdy się zoriętuje, że mąż ją zdradza, będzie chciała się odegrać i prześpi się z innym ? Żonatym ?

Gość michalina liki
Wiecie co,ja miałam podobna historie.Będąc mężatką wdałam sie w romans i zakochałam sie.Ale nie miałam serca zostawic męża bo to dobry człowiek.Ale do rzeczy-kochając sie z mężem miałam wrażenie ze zdradzam tamtego!Nienawidziłam sie za to,uważałam ze jestem nienormalna.Ale po 5 latach emocje osłabły,uczucie wygasło i zerwałam ten romans.

Gość mlodapsycholog ty jestes jakas
ograniczona:/?

Michalinka czyli uczucie do kochanka mimo wszystko wygasło ? PS. wypraszam sobie jakiekolwiek obrażanie, proszę czytać od początku, tak jak się należy !! Tak wszystko jest wyjaśnione !

Gość natalia89999999999
no mi ciezko uwierzyc ze to jest 'projekt' i do pracy potrzebne ;D mysle,ze to jednak dobry sposob na przegadanie tej sprawy z kims, bez bycia ocenianą.. a wiadomo, jak takie kobiety się ocenia....wszystko ladnie,pieknie. gdyby nie fakt, ze jestes zbyt zaangazowana w ta historie i twoje wypowiedzi sa subiektywne, przychylne tej złej stronie. moja opinia : dlatego,ze to twoja historia. p.s. daj temu swojemu menowi przeczytac wypociny dziewczyn. powinien zobaczyc, jak jest postrzegany facet taki ,jak on.

No niestety natalia nie trafiłaś. To tylko, że tak powiem ankieta potrzebna do pracy :) Ale historia na prawdę prawdziwa...zasłyszana od dobrej przyjaciółki tzw "kochanki".

Gość natalia89999999999
tak myslalam z samego poczatku,ze to przyjaciolka. Od razu widac,ze nie umiesz byc obiektywna ;p pokaz przyjaciolce,co sadza o niej ludzie ;) zalamie sie :D

Gość natalia89999999999
i uwazalabym na twoim miejscu,jak juz bedziesz miala meza z ta przyjaciolka. widac lubi dowartosciowywac sie na zajetych..baardzo niska samoocene ma ta dziewczynka,jesli zyje tak od lat..zostanie z niczym, ze zmarnowanymi latami. nawet odrobine jej wspolczuje. no ale coz..sama sie na to zgodzila, eh glupiiutka

Gość natalia89999999999
wiec skad Twoje stanowisko 'za' kolezanka przyjaciolki? i serio potrzebne Ci to do pracy?

Dziękuję za ocenę postaci, która bardzo mi się przydała, mam nadzieję, że jeszcze ktoś zechce ocenić, osądzić postacie historii :) Nie będę setny raz pisała po co mi to potrzebne bo to się robi nudne..przykre tylko, że nie którzy nie potrafią tego zrozumieć...i próbują na siłę być mądrzejsi...i wmawiać coś czego nie ma. Ale trudno. Za wszystkie opinie serdecznie DZIĘKUJĘ !

Gość olazprzedszkola23
Którą zdradza ? Żadną ?? Bo, przecież jeśli z żoną go już nic nie łączy, nie żyją, nie mieszkają razem a łączą ich tylko dzieci, jak sama mówisz dorosłe...to już nic ich razem nie trzyma. Niech rozwodzi się z żoną i jak kocha kochankę to nich z nią się wiąże!