Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ibiza20000

Męskie DOCHODZENIE

Polecane posty

Gość ibiza20000

W 'tych sprawach' jestem początkująca, ale nurtuje mnie kilka kwestii. Czy mężczyzna szybko dochodzi? I jeśli ma orgazm to od razu ma wytrysk? Wiem że nie jest trudno sprawić, żeby mu 'stał', ale żeby osiągnąć ten błogi stan to już chyba dłuższa sprawa?

Gość psd on
kwestia modelu jaki bedziesz miec w dloniach lub w ustach ;).. jeden strzeli ci szybko inny zerznie az nie bedziesz miec sily wrocic z dyskoteki

Gość ibiza20000
Jesli długo nie dochodzi przy pomocy dłoni lub ust/języka, to oznaka że coś jest z kobietą nie tak że za mało się stara, czy że może uda się przy stosunku?

Gość psd on
nie mysl nawet tak ze z toba cos nie tak.... to oznacza ze chlop albo ma problemy z erekcja lub potrzebuje wiecej pieszczot...

Gość psd on
zazwyczaj tzw milosc francuska dziala intensywniej na faceta ale podejrzewam ze jak w kazdej regule sa wyjatki

Gość ibiza20000
On twierdzi że nie może dojść bo zawsze jest ktoś w domu i podświadomie boi się że ktoś wejdzie, bardzo możliwe że tak jest, ale raz mu się jednak PRAWIE udało. psd on - przy pomocy ręki lepiej nie dotykać główki czy jakoś nią sterować? głupio mi pisać o tym na forum ale wolę tu niż pytać się znajomych :D

Gość psd on
stach przed tym, ze ktos wejdzie tez robi swoje... co do francuza to ustami najbardziej dziala, w moim przypadku oczywiscie .a chlopa musisz sama wyczuc.. po testowac.. raz tak raz inaczej i wyciagnac wnioski ktora metoda dziala najlepiej