Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleeeeeni

Mój Ojciec zwariował

Polecane posty

Gość Eleeeeeni

Ciągle tropi sąsiadów i w ogóle ludzi w naszym mieście. Jest na emeryturze i mu sie nudzi wienc robi zdjecia jak np. ktos źle zaparkował samochód i wysyła na policje. Albo wyrywa piwo chłopakom pijacym na ławce w parku. Sąsiada nakrył z kochanka i oczywiście wysłał donos ze zdjęciem do sąsiadki. W szkole zrobił awanturę nauczycielce, że nowe boisko nie spełnia norm unijnych. Babcie z psem, który zrobił kupę na trawniku mało nie pobił. Przez niego mam przechlapane, bo ludzie nas nie lubią i robia na złość - nasikali nam na drzwi, a policja zbagatelizowała sprawę. Niedobre jest też to, że mąci w głowie mojemu 10 letniemu synowi - wychowuje go na kapusia, a koledzy z klasy go juz zdążyli znienawidzieć I co z tatuśkiem zrobić?

Gość dcvedvc
Sorry ale to psychol....pewnie w domu też terroryzuje wszystkich

Gość ooo widzę,że oglądalaś
"dlaczego ja" w TV /:

Gość Eleeeeeni
Jak ktoś wysadza dziecko siku w takim skwerku blisko przystanku autobusowego, to zaczaja się w krzakach, nadmuchuje papierową torbę i przebija ją w kulminacyjnym momencie - dziecko ojszczane, matka w pisk, a on drze się że nei wolno zanieczyszcząć przestrzeni publicznej :/

Gość Eleeeeeni
A wczoraj to złapał sklepowa z warzywniaka z kołnierz i wrzeszczał, że jest kryminalistką bo mu nie wydała paragonu fiskalnego i zaraz doniesie do skarbówki

Gość doktora s. Fiutancja, 1936
czy ojciec nazywa się Rydzyk T.?