Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubabella

co ja robię???? zauroczyłam się egipcjaninem

Polecane posty

Gość grubabella

Mieszka od roku w Polsce, znamy się od maja. Od razu muszę dodać że nie było żadnych wyznań miłości. Miłe spotkania, z seksem oczywiście. Nie tak udanym jak oczekiwałam. Ale do rzeczy. Ja sama na początku wyznaczyłam granicę. Jesteśmy tylko przyjaciółmi. Obraził się i nie kontaktował chyba przez miesiąc. Ja pierwsza napisałam. Powiedział że musi być ze mną uczciwy, że nie szuka nikogo na stałe. Czyli pasował mi to i tak mu zresztą powiedziałam. Dodam że nie wysyłam ani nie wysyłałam do niego tęsknych sms i nie dzwonię do niego. Umówiliśmy się za 3,5 tygodnia, podczas których nie było z mojej ani z jego strony żadnych wiadomości ani telefonów. Odezwał się po umówionym czasie i spędziliśmy uroczy wieczór oraz następny dzień. Uroczo było do czasu gdy powiedział mi że dla niego jestem wręcz ideałem i byłabym super żoną lub dziewczyną. Że powinien ktoś się mną zaopiekować bo za jakiś czas nie będę szczęśliwa. Dodam że zrobiłam mu super masaż, który wspominał cały czas. Ja oczywiście, co jest zgodne z prawdą, stwierdziłam, że nie szukam męża i nawet nie wiem czy chcę być żoną. Okrasiłam to stwierdzeniem że było tak miło a on to zepsuł. Na koniec jeszcze dodałam że nie chcę z nim rozmawiać na ten temat. No i się doigrałam, obraził się na amen. Minął miesiąc a ja nie umiem zapomnieć i chyba chciałabym się z nim spotykać i żałuję że byłam taka chłodna. Ja się po prostu wystraszyłam tego że jest muzułmaninem. I oczywiście dostaję już fioła bo nie wiem czy on mnie olał i wykorzystał czy to moja wina bo może gdybym tak nie oponowała to spotykałabym się s nim. Nie wiem czy walczyć czy dać spokój

Gość mlodewilki
opamiętaj się dziewczyno póki nie jest za późno

Gość grubabella
Naczytałam się już na forach o związkach z muzułmanami, inna kultura i inne myślenie. Ale on zawładnął moimi myślami tak bardzo, że nie mogę się skupić na innych rzeczach. Poszukuję tutaj kobiet które się związały z muzu, o ich odczuciach i dalszym życiu z nimi.

Gość grubabella
Czy tu nie ma naprawdę szczęśliwych kobiet w związkach z muzułmanami?

Gość KLĄTWAA
NIE, TU NIE MA ŻADNEJ POLKI W ZWIĄZKU Z MUSLIMEM, za to ty, posrany projekcie, nadstawiasz odbyt ciapatym za 2 euro i robisz im loda z połykiem oraz darmowy seans naciągania moszny na słoik w pakiecie. Za karę dostaniesz hemoroidów i HIVa i będziesz zdychał w boleściach.

Gość moze on tylko
szuka " pobytu " skoro jest w Polsce dopiero rok , badz uwazna i ostrozna .

Gość KLĄTWAA
to jest prowo a na ciebie też może paść klątwa, więc uważaj.