Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga06

CITABAX opinie!!

Polecane posty

Gość aga06

Czy brał ktoś ten lek? Dzisiaj rano wziełam pierwszą tabletkę i czuję się lekko poddenerwowana. Mam nerwicę lękową i oprócz tego biorę Pramolan. Nie wiem czy ten Citabax jest bezpiecznym lekiem. Na ulotce piszą o możliwości wystąpienia myśli samobójczych... boje sie tego a spędzam noce sama :(

Gość aga06
dodam że nerwica po Pramolanie mi sie uspokoiła. Nie odczówam juz lęków ale za to właczyła się depresja... W domu nie robie NIC! Ze swoim wyglądem nie robie NIC! Ogólnie na nic nie mam ochoty, nic mnie nie cieszy, nic mi sie nie chce.... Całe dnie śpie. Masakra :(

Gość aga06
Na nerwice polecam pramolan. Na prawde. Mi pomogł bardzo szybko a lęki miałam okropne. Teraz po braniu juz ok 2 mce jest super nie mam lęków już nawet wychodze spokojnie z domu (a było to dla mnie niemozliwe). Zmień lek i może zaproponuj lekarzowi właśnie Pramolan.

Gość wózko poszukiwaczka
ja polecam zejsc z kafeterii i wyjsc na spacer.

Gość aga06
mam 22 lata. Myśle że poczekaj może do nastepnej wizyty u psychiatry jeśli jest za niedługo i powiedz ze czujesz ze nie pomaga. Wtedy na pewno zmieni lek bo przeciez nie każdy jest dla każdego, a nie ma sensu sie truc i dalej męczyć z nerwicą. Ja mam nerwicę lękową na prawde odczówałam mega lęki cały czas przez ok 3 tyg zanim nie dostłam sie do lekarza. Po tym Pramolanie lęki się skończyły po prostu odeszły, nie odczówam ich na organiźmie. A blokade psychicną mam jeszcze jeśli chodzi o wyjście z domu samej. Ani razu jeszcze nie wyszłam sama od 3 mcy, ale to dlatego że sama sie blokuje.

Gość aga06
na prawde nikt nie brał CITABAXU na depresje???? :(

Gość aga06
na prawde nikt nie brał CITABAXU na depresje???? :(

Gość aga06
wiem :( zdaje sobie z tego sprawe :( na razie probuje uporac sie z depresja... ale nerwica bedzie mi towarzyszyla cale życie.. chodze tez na terapie nie wiem czy to coś da czy nie bo jest to na zasadzie rozmowy nie dostaje zadnych porad jak walczyc itp.. na tym to polega. przeje***e to mało powiedziane..

Gość aga06
mona może wyślesz mi na maila swoj nr gg?? nie mam za bardzo z kim o tym pogadac bo nikt z otoczenia na to nie choruje a tak na prawde nikt tego nie zrozumie jak nie przezyl :(

Gość aga06
dokładnie mam te same objawy.. przy ataku które miałam 2 razy do tego cała się trzęsłam

Gość aga06
a widzisz... ja sklep, autobus itp nawet ok.. gorzej na otwartej przestrzeni tam gdzie np nie ma ławki żebym wiedziała ze moge usiąsc w razie czego.. psycholog mowi ze to cos jak agorafobia czy cos takiego - lęk przed przestrzenia.. a przeciez nie ma tak żeby przy ulicy przy chodniku byla co chwile ławka, ławki to tylko w parku i na osiedlach więc każda podróż ulicą to strach.. dlatego wychodze zawsze z chłopakiem albo z kimkolwiek ale wiem ze musze wychodzic sama bo od października uczelnia i co wtedy? musze sie zmuszac wychodzic sama no nie? jak myslisz?

Gość aga06
ok dobrze bede czekac :* mail: agap.0605@gmail.com no dokładnie! ale musze musze sie zmusic... przeciez nie moge tak funkcjonowac!!! co do szkoly bedzie mnie odprowadzac mama a odbieral chlopak?? no bez jaj! oczywiscie oni od razu że tak że moga tak robic jesli bede potrzebowala ale kur** ja sie przez to cofne i za niedlugo wys*ać się bedzie musial ktos ze mna isc :/ koszmar! i tak zrobilam mega postep bo zostaje sama na noce... dlaczego to ci napisze na gg.. tylko jeszcze z tym wyjsciem :(

Gość aga06
taaak lenistwo, panikara, sama sie nakrecam, mam nie myśleć o tym, myślec pozytywnie, mobilizowac sie itp itd... to chyba przydaloby sie ćpać zaczac zeby to wszystko zrobic... bo inaczej to nie wiem jak!!

Gość aga06
tak wiem odpisałam;)

Gość aga06
wzajemnie:) do jutra. wysłałam ci gg:*