Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga06

CITABAX opinie!!

Polecane posty

Gość gość
od 3 lat biorę ten lek i dobrze sie czuję, pozdrawiam

Gość zeeja
Cześć. Ja brałam cital, potem miałam przerwę i teraz dostałam citabax ponoć to samo bo zwierają taką samą dawkę citalopramu. Jak zaczełąm brać cital, byłam lekko nadpobudliwa drżały mi ręce i serducho biło trochę szybciej ( chociaż mam nerwicę więc takie objawy często mi się zdarzają). A potem po jakiś 2 tygodniach nastąpił najcudowniejszy okres w moim życiu. Po citalu wpadałam od rana w niekontrolowany samozachwyt i boże, jak była wtedy piękna i mądra! Czułam się tak jakby zapłonęło we mnie wewnętrzne światło i tym światłem chciałam opromienić cały świat. Poprawiła mi się koncentracja i w ogóle jakoś tak lepiej mi się myślało. Radziłam sobie z każdą sprawą i problemami - nic nie było dla mnie niemożliwe. Dostałam takiego powera! Zaczęłam chodzić na basen i siłownie, spotykać się ze znajomymi prawie codziennie. Niesamowite jak leki są wstanie wpłynąć na nasz umysł i postrzeganie siebie i świata. Moja przyjaciółka równocześnie brała ten sam lek ale ona nie popadała w chroniczną euforię, tylko wyciszyła się i zdystansowała do problemów, jak to mówiła " Wszystko po mnie spływa jak po kaczce" Szef krzyczy niech krzyczy, nic mnie to nie interesuje. Tak, że same widzicie jak jeden leka działa inaczej na różne osoby.

Gość gość
działa!!!działa!!z pomocą boga damy wszyscy radę!życzę powodzenia!!!