Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xersa

czy 27 letnia dziewica jest przegrana??

Polecane posty

Gość wiridianna
ale jka sie przerwie błon e czyli blokade- to juz z górk i szuaknie milosci

Gość timtim
Nie podchodzą, bo widocznie nie ma w tobie nic nadzwyczajnego. Ale to nie ja napisałem, że jestem piękny tylko ty.

Gość wiridianna
moze to błona cie blokuje a jak sie ja sforsuje to moze zamienisz sie w wampa?

Gość doktora s. Fiutancja, 1936
no pewno że przegrana, będzie musiała dawać dupska , księdzu po menopauzie, by mieć zaliczone minum 100 tysięcy ruchanek

Gość xersa
ja nie napisalam ze nie podchodza

Gość wiridianna
jeslis religijna to mozesz zostac dzieiwca konsekrowana - błonę chyba badaja- sa tez wdowy konsekrowane

Gość babolak
Dziewictwo w tym wieku to nie problem sam w sobie (gdyby tak bylo to rozwiazanie byloby banalnie proste) lecz symptom tego, ze nienajlepiej radzisz sobie w relacjach z mezczyznami (z wchodzeniem w nie, budowaniem itd). Oczywiscie nie jestes jedna, w obecnych czasach to prawdziwa plaga ty tym tylko sie roznisz od innych samotnych realnie / samotnych i niespelnionych w zwiazku 27 latek, ze niezlomnie trwasz przy swoich zasadach "nie pojde do lozka z kims kogo nie kocham" (ani sie z taka osoba nie zwiaze)

Gość wiridianna
jesli bedziesz czekla na milosc ktora mzo e nie nadejsc to umrzesz jako wyschnieta dziewica z e zwiotczała piczą zarosnieta a pjęczyną

Gość timtim
A był jakiś osobnik w twoim życiu z którym spotykałaś się przez dłuższy okres? Czy wszyscy już odpadają na u ciebie na starcie?

Gość xersa
bebolak----"nie pojde do lozka z kims kogo nie kocham" (ani sie z taka osoba nie zwiaze) wlasnie tak mam. jestem cholernie wrazliwa a w tym swiecie tacy ludzie nie maja prawa bytu....

Gość wiridianna
zejdz na ziemie - bo inaczej umrzesz z wyschnieta błoną -

Gość xersa
pommmpek--tego zeby byl dobry, cenie sobei poczucie humoru, zeby mnie szanowal i kochal tak na zawsze- nie tylkmo teraz kiedy wygladam ale rowniez wtedy gdy bede stara i pomarszczona, taki z ktorym stworze rodzine taka prawdziwa i taka na zawsze....

Gość wiridianna
jesli dopadnie cie instynkt macierzynski -a bedziesz asama -to moz e pojdziesz w tango z jakims reproduktorem

Gość timtim
To już wszystko jasne. Masz za duże wymagania:D

Gość wiridianna
kaplani chca powrotu do czasow kiedy 99% po ra z pierwszy widzialo kuktasa w noc poslubną

Gość xersa
od siebie tez sporo wymagaam

Gość babolak
To nie dziewictwo jest Twoim problemem (ono tak naprawde schodzi na dalszy plan), prawdziwym dramatem jest dla ciebiefakt, ze nie znalazlas w tym wieku odpowiedniego partnera a latka leca. Dlatego czujesz sie przegrana, no coz pociesz sie tym ze nie jestes jedyna taka przegrana - jest ich multum Jesli jednak nie mialas nigdy zadnego chlopaka (nie mowie tu o seksie ale o romantycznej relacji) to troche niepokojace bo nie masz cennego doswiadczenia w tym wzgledzie. Ludzie w liceum a najpozniej na studiach (to sa jeszcze nierzadko szczeniackie, niepowazne milostki ale wazne dla spolecznego rozwoju czlowieka) "trenuja" bycie w zwiazku, wchodzenie w niego a ty jestes w tym wzgledzie calkowicie zielona. Oczywiscie moge sie mylic

Gość wiridianna
kto czek a na ksiecia z bajki -to umrze z błona- bo takich nie ma

Gość timtim
Ale nie odpowiedziałaś mi na pytanie czy był ktoś z kim się spotykałaś dłużej?

Gość xersa
nie bylam w zwiazku jak ktos tu napisal jestem zielona

Gość hitilla
to blona schnie hhhe- wyluzuj sie -np pojedz na wczasy gdzies i do wyra idz z kim s-kto cie błony pozbawi

Gość babolak
timtim, no wlasnie twoje pytanie jest rodzajem testu -jesli ktos byl, nie ma tragedii, jesli nie to autorka powinna sie nad soba zastanowic bo jesli niczego nie zmieni w swoim nastawieniu psychicznym i postepowaniu to moze (choc nie musi! Zycie jest pelne niespodzianek) umrzec w samotnosci

Gość babolak
no wlasnie nie dziewictwo ale brak doswiadczenia w kontaktach damsko-meskich obnaza istnienie jakiegos problemu (nad ktorym popracowac moze psycholog ale raczej nie internauci na odleglosc) PS Wizyta (nie jedna) u niego naprawde czasem moze bardzo pomoc i bynajmniej nie ejst wskazana wylacznie "swirom"

Gość xersa
nie wierze w psychologow-zostaja nimi ludzie ktorzy sami maja problem

Gość pohunna
za granica - w wakacje - gdzie facetow tłum -to bum bum -błon a wsio w piizdu

Gość xersa
a co masz do zaoferowania ??:> zabrzmialo dwuznacznie hehehhe no juz sam fakt ze blone mam do zaoferowania to nie wystraczy?

Gość babolak
A ii przestancie autorce zle doradzac -NAJGLUPSZE CO MOZE W TEJ KONKRETNEJ SYTUACJI ZROBIC TO POJSC DO LOZKA Z PIERWSZYM LEPSZYM, to naprawde niczego nie zmieni w jej zyciu na lepsze (jedynie nabawi sie moralniaka), nie w ciele bowiem a w glowie znajduje sie zrodlo problemu i nim trzeba sie zajac w piewrszej kolejnosci