Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lucero

Szef

Polecane posty

Mój szef jest jakiś dziwny zauważyłam z jego strony dziwne zachowanie otóż bardzo często chodzi po zakładzie nawet kilka razy dziennie niby patrzy na to na tamto a wzrok kieruje na mnie uśmiechnięty bacznie przygląda mi się mówi ze mam ładne włosy . tylko dziwi mnie jedno przez pewien czas nie było mnie w pracy to tak często nie chodził po zakładzie a jak wróciłam po urlopie to lata jak szalony. albo tak długo się mi przygląda żebym ja tez się na niego spojrzała. o co chodzi waszym zdaniem proszę o radę . o co mu biega mam już dość tego jego łażenia i zerkania . proszę o radę i o opinie. Czy to początek zauroczenia czy zakochania? ? prosze o radę i dziekuje

Faktycznie to dziwne. Co to może być? Może kilka miesięcy temu zgubił kluczyki i codziennie ich d=szuka. prawdziwa zagadka nie do rozwiązania. Normalnie scenariusz zakręconego filmu 🖐️

Gość z teneryfy
Sądze,że jest to zakamuflowany Fryzjer Zenon. Fryzjer Zenon to zbir, działał intensywnie w okolicach Rzeszowa. Najpierw komplementował kobiecie włosy, a potem zabierał ją do domu i... odcinał wlosy. Razem z głową.

Gość z teneryfy
Tak. On jest w tobie zakochany. Zaproponuj mu seks oralny :)

Gość bambaryłe
tak:) jest w tobie zakochany i na pewno niedługo ci się oświadczy i będziecie miec dzieci a ty już nie będziesz musiała pracowac no bo twój mąż to będzie szef przecież :) a serio...to pewnie chce żebyś dała mu dupi i nara

Gość łootoozagadkaa
Może myśli, że nic nie robisz w pracy ?

nie wiem naprawdę o co chodzi oczekuje odpowiedzi konkretnych a nie nie kompetentnych i śmiesznych ponieważ jetem osobą normalną i nie śmieszą mnie takie odpowiedzi jak nie które powyżej

Może masz rację łootoozagadkoo że myśli że nic nie robię w pracy ale ja pracuję i wykonuję swoje obowiązki z rzetelnością aż nawet poza normę

chce odejść z pracy bo mam dosyc ciagłego łażdenia i spoglądania na mnie

Gość Bożena73
CHYBA KTOŚ MU POWIEDZIAŁ ŻE LECISZ NA NIEGO:-p