migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 czy bylybyscie w stanie poswiecic sie dla idei? mam tu na mysli idee polityczne, religie, przekonania. I chocby was torturowali, zmuszali i wabili, nie zawahalybyscie sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katzenberger Napisano Wrzesień 20, 2012 niczym dziewica orleanska ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 powiedzmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na Sabat czarownice Napisano Wrzesień 20, 2012 nie zdecydowanie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyjdz z kolezanka na Napisano Wrzesień 20, 2012 zalezy od 'idei', na pewno dla najblizszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dissolved girl Napisano Wrzesień 20, 2012 Nie wiem. Nie byłam w takiej sytuacji, nikt mnie nie torturował itp, więc śmieszne byłoby, gdybym z ręką na sercu mogła zapewnić, że tak. Ciężki temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 no ale czy myslisz ze bylabys zdolna trwac przy swoich opiniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseptyczny 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 nie, nic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 aseptyczny - twoj nick brzmi mesko, jestes mezczyzna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 tak i sie poswiecilam,ale tortury..to nie wiem.. :D,szegolnie te psychiczne to juz w w ogole odpadaja,bo gdybymnie miala dla przykladu zwiazanych rak to bylm przepraszam za wulgaryzm zajeebala takiego kogos na miejscu,a przynajmniej bym probowala swoich sil dla ideii rzecz jasna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseptyczny 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 nie, jestem kobietą, tak jak kopernik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tańczę_Nocą_Na_Lawecie 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Za jaja? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 np obrony swojego kraju ,rzecz jasna latwo mi plesc trele morele i inne tego typu duuperele,gdy siedze szczesliwa i najedzona..tak uderzajac juz w powazniejszy ton.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseptyczny 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 eee... umierac za kraj? a od czego są inni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 aseptyczny - to cudownie. a ja jestem Migotka, kiedys wystyepowalam w pewnej znanej dobranoncce pt. 'Muminki'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 jacy inni? w czasie wojny? nie ma innych..jestesmy my i wlasnie nasze idee a im lepiej jestesmy wyksztalceni,tym dluzej przezyjemy.. ,wojna jest jak szachy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseptyczny 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 ?pamiętam takiego paszczaka... czy cos mylę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseptyczny 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 inni to inni- byle nie ja a po chuj komu moje życie? ojczyzny za nie nie kupię więc po co niszczyć badylka jak cicho rosnie przy drodze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buc jakich mało Napisano Wrzesień 20, 2012 ZADAJESZ DURNE PYTANIE czyż kobeity nie poswięcają się non stop ? dla idei małeżństwa, dla idei macierzyństwa, dają się poniżać w pracy, tylko dlatego że są kobietami, całe życie traktowane jako obywatele drugiej kategorii a ty się pytasz ? ile kobeit tkwi w nieudanym małżeństwie bo nie chcą rozpadu rodziny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 aseptyczny - paszczak... pamietam, kiedys z nim chodzilam... otulona kotami - czyli co, poswiecilabys sie na oltarzu szlachetnej intencji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vera lynn Napisano Wrzesień 20, 2012 spadajcie choojowe nieroby!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buc jakich mało Napisano Wrzesień 20, 2012 urodź dziecko to porozmawiamy czym jest poświęcanie się dla idei czy ty dobrowalnie skazałbyś się na ból, poród bez znieczulenia, szycie na żywca i inne przyjemności typu badanie przez kilku lekarzy, naruszanie Twojej intymności i godności ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 buc - powtorze bo wiedze ze nie zrozumialas... 'czy bylybyscie w stanie poswiecic sie dla idei? mam tu na mysli idee polityczne, religie, przekonania. I chocby was torturowali, zmuszali i wabili, nie zawahalybyscie sie? ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseptyczny 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 migotka miała dupe jak szczotka? kurwa, zaraz zapodam na ytuba i sprawdzę! ale że o co cho? że mozna w nim znależć wlosy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 ale moze masz chlopie racje..bo czymze sie roznil w ideach Baczynski i Sikorski? niczym..jednego przepraszam za wulgaryzm ale taka jest prawda historyczna niestety... zajeebali angole nad Giblartarem,wciskakajc nam kiciory o jakiejs tam katastrofie lotniczej( akt sprawy nie moge oddtajnic..no przeciez :D od 70 lat :D) ..a drugiego szkopy bo to byl mlody czlowiek wlasnie z ideamii i idealami przedwojennymi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tańczę_Nocą_Na_Lawecie 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 myślę że nie ma na tyle silnej osoby która by sie nie wahała Codziennie ktos porzuca swoje ideały. Jeden jest który się ugiął i zrobił rzeź w Norwegii Takich jest mało. Reszta zgina kolana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buc jakich mało Napisano Wrzesień 20, 2012 to ty chyba nie czaisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseptyczny 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 toksoplazmoza od tych kotów :-) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 nawiazujac szanowna Autorko tematu do pytania,odpowiadam {TAK}, zycze milego wieczoru bo Twoj temat to juz nie moja bajka )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Cini_ 1 Napisano Wrzesień 20, 2012 Wydaje mi się , że tak, ale wszystko okazałoby się dopiero wtedy, gdybym się w takiej sytuacji znalazła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach