Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka tylek jak szczotka

drogie kobiety, mam do was pytanie...

Polecane posty

Gość katzenberger
niczym dziewica orleanska ?

Gość na Sabat czarownice
nie zdecydowanie nie

Gość wyjdz z kolezanka na
zalezy od 'idei', na pewno dla najblizszych

Gość dissolved girl
Nie wiem. Nie byłam w takiej sytuacji, nikt mnie nie torturował itp, więc śmieszne byłoby, gdybym z ręką na sercu mogła zapewnić, że tak. Ciężki temat.

tak i sie poswiecilam,ale tortury..to nie wiem.. :D,szegolnie te psychiczne to juz w w ogole odpadaja,bo gdybymnie miala dla przykladu zwiazanych rak to bylm przepraszam za wulgaryzm zajeebala takiego kogos na miejscu,a przynajmniej bym probowala swoich sil dla ideii rzecz jasna :D :classic_cool:

np obrony swojego kraju :classic_cool:,rzecz jasna latwo mi plesc trele morele i inne tego typu duuperele,gdy siedze szczesliwa i najedzona..tak uderzajac juz w powazniejszy ton..

jacy inni? w czasie wojny? nie ma innych..jestesmy my i wlasnie nasze idee a im lepiej jestesmy wyksztalceni,tym dluzej przezyjemy.. :classic_cool:,wojna jest jak szachy..

inni to inni- byle nie ja a po chuj komu moje życie? ojczyzny za nie nie kupię więc po co niszczyć badylka jak cicho rosnie przy drodze?

Gość buc jakich mało
ZADAJESZ DURNE PYTANIE czyż kobeity nie poswięcają się non stop ? dla idei małeżństwa, dla idei macierzyństwa, dają się poniżać w pracy, tylko dlatego że są kobietami, całe życie traktowane jako obywatele drugiej kategorii a ty się pytasz ? ile kobeit tkwi w nieudanym małżeństwie bo nie chcą rozpadu rodziny ?

Gość vera lynn
spadajcie choojowe nieroby!!

Gość buc jakich mało
urodź dziecko to porozmawiamy czym jest poświęcanie się dla idei czy ty dobrowalnie skazałbyś się na ból, poród bez znieczulenia, szycie na żywca i inne przyjemności typu badanie przez kilku lekarzy, naruszanie Twojej intymności i godności ?

migotka miała dupe jak szczotka? kurwa, zaraz zapodam na ytuba i sprawdzę! ale że o co cho? że mozna w nim znależć wlosy?

ale moze masz chlopie racje..bo czymze sie roznil w ideach Baczynski i Sikorski? niczym..jednego przepraszam za wulgaryzm ale taka jest prawda historyczna niestety... zajeebali angole nad Giblartarem,wciskakajc nam kiciory o jakiejs tam katastrofie lotniczej( akt sprawy nie moge oddtajnic..no przeciez :D od 70 lat :D) ..a drugiego szkopy bo to byl mlody czlowiek wlasnie z ideamii i idealami przedwojennymi..

Gość buc jakich mało
to ty chyba nie czaisz

Wydaje mi się , że tak, ale wszystko okazałoby się dopiero wtedy, gdybym się w takiej sytuacji znalazła.