Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karusella

trojkat

Polecane posty

Gość karusella

Moj facet z ktorym jestem 10 lat w zwiazku razem mieszkamy zyjemy zaproponowal trojkat z kobieta. Mowi ze to dla urozmaicenia i dla naszej przeyjemnosci. Co o tym sadzicie? Zaczelam watpic w jego uczucie skoro to zaproponowal? Zastanawiam sie jak mozna proponowac cos takiego osobie ktora ponoc sie kocha?

Gość vfrevre4
on cie nie kocha

Gość sama widzisz jak cie szanuje
ma cię tylko za dziwkę i to darmową. zaproponuj mu trójkąt z facetem, ciekawe jak zareaguje

Gość z teneryfy
Powiedz, że zgoda, ale najpierw ty przyprowadzisz jakiegos przystojniaka. Mogę to być ja.

Gość karusella
Niestety nie uznaje trojkata z mezczyzna. Cala awantura o to jest. On zaklina sie ze mnie kocha ponad zycie, jest pewny swoich uczuc i wie ze ze mna chce spedzic zycie ale chcialby ze mna probowac nowych rzeczy. Jedna z nich jest wlasnie trojkat. Tlumacze mu ze nie podoba mi sie wizja jakpiesci i podnieca sie na widok innej kobiety a on mowi ze to nie bedzie na zasadzie ze on i inna tylko MY i inna.

Gość jarooooooo
Każdy normalny facet marzy o sexie z dwoma kobietami nic w tym dziwnego... nie każdy tylko mowi o tym swojej zonie :D

Gość vfrevre4
To jest chore,naprawdę ale twój wybór

typowy szowinistyczny skurwiel :o i tak cię na pewno zdradzi albo już to zrobił skoro teraz chce tego na twoich oczach więc karz mu wypierdalać w podskokach

Gość vfrevre4
jarooo może i tak ale ze swoją żoną?Dzielić się nią choćby z inną kobietą jest oznaką braku uczuć

Gość jarooooooo
vfrevre4 nie mowie ze bym sie zdecydowal ale to nie oznacza że nie mam takich fantazji :D

Gość jarooooooo
Ale gdyby żona mnie zapytała to bym powiedział że marze tylko o sexie z nią i nie wyobrażam sobie z nikim innym... no a przecież sobie wyobrażam :D

Gość karusella
Ja tez nie moge sobie tego wyobrazic ze co? Rano jedziemy do pracy, wracamy jemy wspolnie obiad, do dzrwi dzwoni laska, idziemy sie z nia kochac, ona wychodzi a nastepnie siadamy na kanapie przytuleni ogladac TV? Wg mnie to wszystko zmieni - mam wrazenie ze zwyczajnie chce mnie zdradzic ale ze boi sie wyrzutow sumienia lub ze mnie straci (bo wie jakie mam podejscie do zdrady - nie ma przebacz) probuje wymoc na mnie zgode by zrobic to "legalnie". A czy ktos mial taka sytuacje a potem zalowal albo wrecz przeciwnie uwaza ze to wnioslo swiezosc do zwiazku?

chyba nie myślisz o tym poważnie autorko? :o no ale jeśli jesteś tak głupia to mi cię nie szkoda

Gość jarooooooo
No tak fakty są takie że facet chce podupczyć inną i to za Twoim przyzwoleniem i akceptacją... nieźle to wykombinował... jeśli mu się uda Cie przekonać to chce na to przepis :D

Gość karusella
wlasnie jarooo odpowiedz jako facet - fantazjowanie to jedno ale czy zaproponowalbys to zonie - czy wykroczylbys poza fantazje? i nie chodzi mi o to ze nie zaproponujesz bo zona sie wscieknie tylko czy gdybys tego naprawde chcial to wyszedlbys z taka propozycja do osoby ktora kochasz?

Gość jarooooooo
Juz na to odpowiedzialem... fantazje mam ale nigdy nie zaproponuje zonie tego. Zone kocham i zalezy mi na niej... no ale pomarzyć przecież można :D

Gość karusella
nie zamierzam sie na to zgodzic spokojnie wiec nie musicie mnie wyzywac ze jestem glupia chce sie dowiedziec jakie macie na to poglady i czy mieliscie takie sytuacje? forum chyba po to jest by dyskutowac i wymieniac sie pogladami. nie slyszalam wsrod swoich znajomych bo ktokolwiek komukolwiek cos takiego proponowal

Gość jarooooooo
Przy piwie się przecież o takich rzeczach nie rozmawia... przynajmniej ja. Forum jest po to zeby wynienic sie opiniami a przycinkami sie nie przejmuj bo w kazdym topiku bywaja. Moim zdaniem musisz byc stanowcza i postawic sprawe jasno ze nie jestes zainteresowana. Mam nadzieje ze nie bedzie jak w dowcipie... "Kochanie umówiłem nas na sex grupowy - tak? a kto będzie? - Ty Ja i sąsiadka z dołu... nie to nie jestem zainteresowana... ok to Ciebie skreślamy :D

Gość 42sad
Biest29 dzifko ty to bys sie rznela z kazdym twoj mezus cie rznie przy kumplach?Puscilas juz sie zapewne nie raz dzifko.

no to powiem Ci tyle - niech ten cwaniak wypierdala w podskokach bo mu kompletnie na Tobie nie zależy, jesteś tylko przedmiotem dla niego skoro proponuje takie obleśne rzeczy, a nie chce zgodzić się na Twoje fantazje. coś wiem o tym

Gość karusella
"sama widzisz jak Cie szanuje" nie wiem czy jestes facetem czy kobieta co wiesz o tym? Jaroo jestem stanowcza mowie ze nie ma opcji ale on ciagle naciska i mowi o tym. Nie chce z nim zrywac z powodu tej propozycji nie mam do iego innych zastrzezen i nie chce przekreslac 10 lat wspolnego zycia dlatego ze to proponuje. Na zdradzie tez nigdy go nie przylapalam.

jestem kobietą i też miałam takie "propozycje" od kolesi, którzy okazywali się być ruchaczami bez uczuc, skurwysynami. lepiej posprawdzaj swojego fagasa, jestem pewna że nie jeden numer ci wywinął bo to facet i do tego proponuje jeszcze takie szowinistyczne rzeczy

Gość vfrevre4
karusella współczuję ci męża ,wiem że trudno po 10 latach odejść ale przesadził z tym , osobie którą się kocha nie proponuje się takich rzeczy

Gość jarooooooo
sama widzisz jak cie szanuje ma racje... skoro tak naciska to znaczy że zrobi to tak czy inaczej z Twoim udziałem lub bez Ciebie to tylko kwestia czasu.

Gość Ant......
Gdyby mi facet wyjechał z taką propozycją to zrobiłoby mi się cholernie przykro.Czułabym że ja już mu nie wystarczam. Oczywiście nigdy bym na to nie poszła.Poza tym ty masz patrzec jak on posuwa inną laskę i to jest ok - ale w drugą stronę już mu nie pasuje? Myślę że trójkąty sprawdzają się tylko w sytuacji gdy żadnej z osób nic wielkiego nie łączy-ot niezobowiązujący seks. W normalnym związku jest zazdrośc i raczej nikt nie chciałby widziec swojej połówki w intymnej chwili z kimś innym. Twój facet też nie zgadza się byś na jego oczach bzykała się z obcym facetem-dlatego dziwi mnie że nie potrafi ciebie zrozumiec.

Gość karusella
Dokladnie tez jest mi przykro ze cos takiego wyszlo z jego ust. on twierdzi ze sex nie ma nic wspolnego z uczuciami bo w seksie mozna sie bawic wcielac w rozne role itp. A tlumaczenie ze z facetem nie - niby kobita nie ma problemu by sie piescic z inna kobieta natomiast facet z facetem to juz gorzej musi byc gejem. Kurde wneriwa mnie to naprawde....oprocz przykrosci ktora mi sprawil zwyczajnie jestem na niego wsciekla za to.

Gość vfrevre4
Jak się jest w związku to sex ma dużo wspólnego z uczuciami,to oczywiste więc gada bzdury , nie szanuję i raczej nie kocha

Gość jarooooooo
powiedz mu ze bedziesz piescic inna kobiete kiedy on zrobi loda facetowi i niech nie pierdzieli ze to co innego bo to dokladnie to samo.