Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulicy glos to em ce

wlasnie mam ochote na swoja kobitke, szkoda ze jej nie ma obok

Polecane posty

Gość ulicy glos to em ce

bo bym ją zerżnął fest wlasnie :D

Gość NEWER NEWER NEWER
Nie masz pakietu zastępczego ??

Gość ulicy glos to em ce
tzn? inna dziewczyne na boku? no niestety nie mam

Gość wyjdz z kolezanka na
co sie odwlecze, to nie uciecze:D

Gość ulicy glos to em ce
oj jak w weekend sie spotkamy to ją tak przelece ze huuu !!! :) a póki co chyba sobie konia zwale na jej fotkach ;P

Gość ulicy glos to em ce
up:)

Gość jak ja jej zazdroszcze
pod moje foty to nawet stary prawik by sobie dobrze nie zrobił:(

Gość ulicy glos to em ce
jesli jestes gruba kierda to pewnie nie ale jesli masz chociazby fajne nogi, stopy czy cycki to na dany element ciala mysle ze znalezli by sie amatorzy walenia konia pod foty

Gość jak ja jej zazdroszcze
nie jestem gruba, ale i tak nie mam nic w sobie ładnego no chyba, żeby mi ktoś zrobił piekne foty :P

Gość śpuszczasz jej się
na twarz ? jak nie to jest kiepska ...

Gość Cii*
Mojego faceta dzisiaj też nie ma obok mnie... :-o

Gość qytpqot
Cii* Mojego faceta dzisiaj też nie ma obok mnie... Myślisz że Cie zdradza i pyka jakąś sexy sukę ?

Gość Cii*
jak mnie zdradzi to zmiażdżę mu jaja i wbiję obcasem w dooope

Gość ale pompa :D
qytpqot Cii* Mojego faceta dzisiaj też nie ma obok mnie... Myślisz że Cie zdradza i pyka jakąś sexy sukę ? Cii* no .... :D:D:D:D

Gość a ja mam ochote na seks
czy na swojego meza to nie wiem Juz tyle razy nie mial ochoty na seks, ze czuje sie przy nim jakas niedorobiona A naprawde jestem seksowna, mam powodzenie i UWIELBIAM SEKS chcialabym codziennie, a on? raz na 2 tyg 10 -20 min i po wszystkim Jak probuje go pobudzic np zabieram sie za lodzika to mi mowi, ze sie wyuzdana zrobilam masakra nosi mnie i ciagle jestem napalona i czuje sie przy nim taka beznadziejna

mam 30 lat ;)

to samoistnie zwiększa Ci się libido czyli pożądanie u kobiet jest one największe w wieku ok 33 lat :) więc to normalne

wiesz co nie do konca prawda :), bo z mezem jestem od 6 lat i od tego czasu uprawiam seks i ja tak mialam od początku :) Teraz tylko w miare doswiadczenia jestem odwazniejsza w pieszczotach i wyrazaniu swoich potrzeb,ale chec na seks zawsze mialam duza :) odkad pamietam :)

nie wiem czy on uwaza, ze ma fajnie :) Bo jakos nie widze ochoty u niego i mnie to martwi, czuje sie przez to nieatrakcyjna Seks raz czy 2 razy w miesiacu to dla mnie za malo, ja umieram :) ja bym chciala codziennie (rano uwielbiam i wieczorem tez tak przed snem) albo choc co drugi dzien :)

33 lata ma nieborak i nie smiej sie, bo ja od 3 lat mam seks raz dwa razy w miesiacu i mam dosc po prostu Jestem sfrustrowana teraz przez to skupilam sie na pracy, pracuje po 10-12 godzin dziennie :(

i nie smiej sie, bo ja od 3 lat mam seks raz dwa razy w miesiacu i mam dosc po prostu Jestem sfrustrowana teraz przez to skupilam sie na pracy, pracuje po 10-12 godzin dziennie No u faceta w takim wieku to dosyć normalne ale nie do końca naprawdę dwa razy w miesiącu ?! To chyba albo się nie staracie albo rutyna...albo on jest jakoś zestresowany lub zmęczony

naprawde probuje na rozne sposoby np kiedys na plazy pusto nikogo nie bylo rano Lezymy sobie i ja zaczynam go masowac wiaodmo gdzie ;), potem lizac i siadam na nim A on .... weez przestan wyuzdana sie robisz Raz zalozylam taka fajna bielizne, on przychodzi do lozka, ja sie do niego dobieram, a on odwraca sie dupa i mowi _ ales sie wystroila do lozka i tak moge mnozyc Teraz mi sie juz nie chce inicjowac, odrzucenie boli i upokarza w jakis sposob Ta bielizne wywalilam do kosza, choc nowiutka byka i bardzo droga Po prostu jak na nia patrzylam to czulam sie taka ponizona :)

wez przestan nie jestem pewna, bo to bylo chwile temiu Ale "wyuzdana sie robisz" to na bank padlo :)