Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulicy glos to em ce

wlasnie mam ochote na swoja kobitke, szkoda ze jej nie ma obok

Polecane posty

ej a nie jest czasem tak że on nie miał ochoty raz albo dwa a ty się na niego wkurzyłaś i on nie wie jak się teraz zachować ?

Gość jarooooooo
a ja mam ochote na seks wyśle moją żonę na kurs do Ciebie...

a ja mam ochote na seks No wiesz są różni ludzie ale mi by twoje "wyuzdanie" jak on to określił ładnie by nie przeszkadzało :D no chyba że byś mnie zdradzała po bokach...

Gość a ja mam ochote na seks
jestesmy 6 lat razem i to nei bylo tak, ze on nie mial oxchoty raz czy dwa To sie powtarza I nie bylam zla, nie powiedzialam mu nic, zachowalam sie normalnie, ani focha ani nic Ja tu opisalam tylko przykladowe sytuacje

a ja mam ochote na seks wyśle moją żonę na kurs do Ciebie... A jak się spikną ? :D wiesz kobieta zawsze zrozumie kobietę i te sprawy i później ich granica się zaciera ....:D

nie zdradzam :) ani po bokach ani w centrum :P cholera i znowu sie nakręciłam :) i dosc mam zaczynania od lodzika :D choc lubie to robic, bo sie konczy tak, ze ja mu zrobie loda a on idzie spac Cholera Dlaczego nie mam faceta, ktory lubi seks tak jak ja :(:(

kiedys na plazy pusto nikogo nie bylo rano Lezymy sobie i ja zaczynam go masowac wiaodmo gdzie , potem lizac i siadam na nim A on .... weez przestan wyuzdana sie robisz A mógł wybrnąć i powiedzieć że się "wstydzi być przyłapanym" przez jakiś "Ciekawskich" gapiów :D

Cholera Dlaczego nie mam faceta, ktory lubi seks tak jak ja Nie wszystkie mogą trafić na mnie :D A i nie pisz tyle o seksie i lodach bo się podniecam :D

okej, nie bede :D sama sie n akrecilam i zowu pojde spac p "suchym pysku" w przenosni i doslownie :P

ze ja mu zrobie loda a on idzie spac Cholera A ty chciałaś "rewanżu" :D to może wystarczyło go lekko zjebać :D i powiedzieć "ej kolego nie zasypiaj przy takiej lasce jak ja tylko się mną zajmij" rozmowa to nić porozumienia między kobietą i mężczyzną hmm...zupełnie jak sperma :D

etap mowienia o swoich potrzebach tez przeszlam teraz czekam na cud :):) probowalam rozmow, inicjowania, zachecania, udawania oboejtnej Zreszta mu to wszystko powiedzialam niedawno w szczerej rozmowie, ze jest problem, ze probowalam to i to Ale nie widze efektow No i na razie bez zmian A ja juz nie mam pomyslow

Gość kocicaaaaaaaaaaa
jak tak Was czytam to też nabrałam ochoty... ale od 4 miesięcy jestem sama. ech

mialam taka sukieneczke cienka Wiec jakby ktos przechodzil to dupke mialam zakryta :D po prostu przestala bym sie poruszac na nim i udawala, ze tylko siedze okrakiem i sie przytulam A potem bym dokonczyla :P

rozmow, inicjowania, zachecania, udawania oboejtnej No ale gwałtu nie próbowałaś... :D Pamiętaj "bierz wszytko co możesz i niczego nie oddawaj"

kocicaaaaaaaaaaa jak tak Was czytam to też nabrałam ochoty... ale od 4 miesięcy jestem sama. ech Aż trudno nie zaproponować "trójkącika" :D:D:D

no kurde, jak ktos kolejna noc odwraca sie dupa do ciebie i idzie spac to co ? mam mu na sile kutaska zlapac? :D wiesz ja lubie czuc, ze jestem pozadana, ze ktos mnie pragnie Jak ja dawno nie slyszalam - pragne cie (takim podnieconym glosem powiedziane) mmmm rozmarzylam sie :)

Gość kocicaaaaaaaaaaa
:D :D :D

mialam taka sukieneczke cienka Wiec jakby ktos przechodzil to dupke mialam zakryta po prostu przestala bym sie poruszac na nim i udawala, ze tylko siedze okrakiem i sie przytulam A potem bym dokonczyla Jesteś cwaną bestią :)

Gość jarooooooo
Jedyne wyjscie to kochanek... maz sie nie zmieni skoro nic nie pomaga a szkoda zycia na takie ograniczenia i sex raz w miesiacu

Gość kocicaaaaaaaaaaa
ja w łóżku lubiłam być taka hardcorowa a mój były to była taka ciapa... w sumie to nie ma co żałować że już razem nie jesteśmy... :/

maz by mnie zabil :) i nie wiem, ale to mi nie odpowiada Ja po prostu chce miec faceta, kotry bedzie mnie pozadal i pieprzyl sie ze mna, kochal, itd w zaleznosci od nastroju :D:D mysle o rozwodzie, bo to naprawde meczy, jestem mloda, ale nie bede wiecznie czas ucieka I co ? za 10 lat bede wredna sfrustrowana baba ;)

za 10 lat bede wredna sfrustrowana baba Mówisz że zrobisz się "jędzowata" ? uuuu niedobrze jaki seks ma nas wpływ rety...:D:D:D

dominacja :D kiedys zaproponowalam, ze mu przywiaze rece do lozka zgodzil sie z oporem ale raz Nog juz mi nie pozwolil zwiazac :D zastanawialam sie kiedys jak to jest jak sie facet spusci do buzi :D albo na buzie Nie zgodzil sie na to A ja bylam tylko ciekawa

ostatnio mi powiedzial, ze jak mnie poznal to wiedzial, ze bede goraca Ale nie wiedzial, ze az tak :)

jak to jest jak sie facet spusci do buzi albo na buzie Super sprawa to znaczy nie wiem jak z perspektywy kobiety to wygląda ale to jest podniecające ale kobiety raczej tak nie chcą

no to ja chyba nie jestem kobieta, skoro one nie chca :D:D moze rzeczywiscie jestem wyuzdana :D

ze mu przywiaze rece do lozka zgodzil sie z oporem ale raz Nog juz mi nie pozwolil zwiazac Też bym swoich nóżek nie oddał a później jak by się rozbestwiła za mocno to co bym zrobił biedny ...:D