Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulicy glos to em ce

wlasnie mam ochote na swoja kobitke, szkoda ze jej nie ma obok

Polecane posty

Gość a ja mam ochote na seks
cholera :P chyba sie załamię :) oj nie zrobiłabym nic złego z twoimi nozkami :P hehehe

oj nie zrobiłabym nic złego z twoimi nozkami Taa... ale jaką ja bym miał pewność a później rozhula się taka i co a ja bezbronny będę a jak jakaś pomysłowa do tego to nie wiadomo co wymyśli :D

ee juz nie chadzam do niego, :P po co :) gadalam z kolezanka :) oj tam rozhula :) mysle ,ze nic zlego by sie nie stalo Coz moze zrobic taka biedna kobietka, pomajstrowac przy siusiaku, polizac, pomasowac, possac, popiescic jajka ;):):):):) :D:D ups mialam nie pisac o seksie :D przepraszam :D

Gość jarooooooo
Tak masz wyjscie... Kochanek! :D

uwodziecielka, co mexa nie potrafi uwiesc :D:D:D no nic zobaczymy co to bedzie - dalam sobie i jemu czas - albo sie to zmieni albo odejde Bo nie chce zdradzac Lepiej by mi juz bylo jakbym byla sama Bo ja jak nie mam faceta to nie mysle o seksie, nie kocham to nie pieprze sie :) a tak to mam i nie mam i sie wkurzam tylko i nerwowa chodze

Seksu nie ma przez wypadki losowe. 1 tydzien okres , nie kochamy się bo oboje nie lubimy jak leci krew. 2 tydzien byłam strasznie chora, goraczka, katar, nie dało się.. teraz on jest w delegacji. jutro wraca. mam nadzieje, że nadrobimy o w ten weekend.

achh narzeczono Nie pisz o wekendzie pelnym seksu, bo umre z zazdrosci Mnie moj maz kiedys nie widzialm 2 miesiace (praca) i co ? I NIC ::((:(:( myslalam, ze przerwa go nakreci jednak nie ;/

a ja mam ochote na seks A jeśli mogę zapytać to obgadujesz go przed koleżankami czy nie ? Tak tylko pytam z ciekawości :D

nie, nie robie tego Tylko z jedna przyjaciolka rozmawialam ogolnie o seksie, ale nie w kategorii zalow czy skarzeni sie

nie, nie robie tego Tylko z jedna przyjaciolka rozmawialam ogolnie o seksie, ale nie w kategorii zalow czy skarzeni sie Ale większość tak robi jak ty czy myślisz że nie ?

Mało która kobieta powi drugiej ,że jej facet nie chce się z nią kochać.. To upakarzające i kobiecie wstyd sie do tego przyznać, a tak wiele ma z tym problem niestety.

facet po 2 miesiacach rozłąki nie miał ochoty na seks? A moze on w ogóle nie potrzebuje seksu?? Są tacy ludzie ... po za tym nie wiem skąd się wziął ten mit że samiec zaliczy wssystko co się rusza my jesteśmy różni jeden ma tak drugi tak do tego są jeszcze inne rzeczy które to napędzają wiek,zmęczenie stres atrakcyjność drugiego partenera itd.

Mało która kobieta powi drugiej ,że jej facet nie chce się z nią kochać.. To upakarzające i kobiecie wstyd sie do tego przyznać, a tak wiele ma z tym problem niestety. Ale to nie o to chodzi ja też jestem w związku i mam partnerkę ale zrobiłem trochę głupia rzecz a jej koleżanka strasznie dziwnie się do mnie uśmiecha i myślę że ona jej powiedziała dlatego pytam

Gość A może on
ma kogoś?U nas jest odwrotnie mąż potrzebuje dużo a ja nie :/

ide spac Dobre nocki :)