Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem, co robic?

Nie wiem, co robic?

Polecane posty

Gość Nie wiem, co robic?

Przez ponad rok byłam z chlopakiem. Ukladalo Nam sie cudownie. I w koncu nadszedl Kryzys. Zaczelo sie od braku czulosci, potem coraz mniejsze zainteresowanie z jego strony. Probowalam o tym rozmawiac, on nie widzial problemu. Potem otworzyl wlasna dzialalnosc, zaczela sie budowa i nasz zwiazek sie rozsypal. Probowalam go wspierac, ale on sie skupial tylko na sobie. Liczyly sie tylko jego problemy. W koncu nie wytrzymalam, mialam wielkie wyrzuty sumienia, ze wlasnymi pretensjami przysparzam mu dodatkowych problemow, ale sama juz sobie z tym rady nie dawalam. Zaproponowalam, zeby przemyslal, czy chce ze mna byc. Powiedzial ze nie ma nad czym myslec. Jeszcze przez miesiac za nim biegalam, doslownie- pisalam, proponowalam spotkania, ktore odbywaly sie juz tylko raz w tygodniu. Staralam sie. A on nic. teraz ciezko mu powiedziec czy chce dalej ze mna byc. Mam sie dalej starac? czy odpuscic?

Moze jednak daj mu troche swobody, jesli mu zależy i doceni co traci to sam wroci, jesli nie to coż widocznie nie był wart a na siłe nic nie zrobisz tylko pogorszycie relacje miedzy sobą