Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiewiórka22

Najlepsze piosenki hip hopowe

Polecane posty

Gość tez to zauwazyłam niestety
ja lubię kilka piosenek Paktofoniki, ale to raczej tak 'typowo'- chwile ulotne, jestem bogiem, ja to ja, nie ma mnie dla nikogo kalibra- gruby czarny kot, normalnie o tej porze, plus i minus abradaba- miasto jest nasze lukatricks- miliony myśli i to tyle mi przyszło na myśl tak 'na raz'

a jakie są Twoje typy, Wiewióra? :P

paktofonike znam, kalibra tez, slucham: hemp gru, kali, pezet,peja, piosenke bezimienni-prosci ludzie bardzo lubie, tabasko - wychowani w polsce, pih, chada, pono, małpa,eldo, sobota.. ale malo znam piosenek HH dlatego pytam ;) na pewno nie kreca mnie za bardzo piosenki o jaraniu itd. ;)

Gość Gocha23
WWO -SEN

Ego - wyprzedaż uśmiechów, 5 minut, trute nuty, Pijani Powietrzem - Późnym Popołudniem wrzuciłbym linki ale mi zablokowało i nagle teraz wam się przypomniało że jest taka muzyka? tak samo jak z Amy Winehouse czy jakto się pisze, po jej śmierci wszyscy nagle zaczęli jej słuchać, jak nie lubicie takiej muzyki to nie słuchajcie nikt was nie zmusza i nikt wam nie każe

o, a ja jeszcze lubię PHFNG- oni mają takie zabawne teksty :-) i jeszcze 19SWC tez niektore mi sie podobają równiez nie znam zbyt wielu składów itd :P

Wielki Elektronik- a na kogo Ty szczekasz...? nie wiem czemu piszesz w l.mn- bo autorka tylko zadała pytanie, a nie wiesz jak długo osoby odpowiadające na temat słuchają HH, więc zanim znów szczekniesz, to pomyśl

jedna osoba zadała pytanie- autorka, a jak Ci sie mnoży w oczach to może czas spać? poza tym... co to za dziwne poglądy? jak ktoś słucha od wieków np klasyki, tzn., ze musi znać wszystko? tzn., ze jak podpyta o gusta czy ulubione utwory innych ludzi to od razu jest sygnał, że tak serio to wcale nie słuchał tego nigdy wczesniej? zabawne masz poglądy :)

Wielkiemu elektronikowi pewnie chodzi o to że teraz bedzie a może już była - nie wiem - premiera filmu o paktofonice i teraz każdy bedzie sie interesował hip hopem. Hip hopu nie slucham dlugo ale nie też od momentu kiedy ta ostatnia zajawka na paktofonike trwa. Mam już ponad 20 lat i nie bawią mnie takie dzieciece zajawki. 🖐️

Ej, sory, a nawet jak np. ja niesłuchająca hip-hopu zadałabym takie pytanie to co? Nie mam prawa? Nie chcecie by ktoś zapoznawał się z artystami których cenicie? Dziwna logika:D

o kurczę, Krwawa Wilczyco to tego 'słonia'- w sam raz na dobranoc :P

Wielki Elektronik... ale co w tym dziwnego? nawet jeśli ta 'zajawka' jest wynikiem pojawienia się filmu... to? coś w tym złego? coś złego w tym, że komuś się spodobało? nie rozumiem... ja też zwykle 'szukam głębiej' dopiero jak dostanę jakis impuls... np jeszcze 5 lat temu nie słuchałam w ogóle polskiego hip- hopu poza własnie niektórymi kawałkami, które mi sie zwyczajjnie podobały, ale... 4 lata temu ktoś podrzucił mi 'odpowiednie' teksty i przez to zaczęłam się 'rozglądać' w temacie i wybierac coś dla siebie, podczas gdy wczesniej jako taka typowa IGNORANTKA, mówiłam z góry, ze to jest be

ooo- when the night comes baaardzo mi sie spodobało miałąm do tego prawo...? :P

Od Słonia jeszcze jedna mi się podobała, chyba jak opowiadał o powstawaniu jego tekstów, o tym co czuje. Ale tytułu nie pamiętam:P Na nockę idealne;) &3173 A takie hipsterowskie zapędy ("znałem ten zespół zanim zrobił się sławny" itp) to dzieciaki zwykle mają. Przecież to fajnie jak więcej ludzi zapoznaje się z twórczością mojego ulubionego zespołu i go docenia.