Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dudke200000

co się stanie 21 grudnia

Polecane posty

Gość refef
A co ma sie stać?Będzie kolejny zjebany dzień

Gość tez to zauwazyłam niestety
jakie odgłosy ziemi? :P

Gość będzie największa burza
słoneczna w dziejach ta co ją majowie przepowiedzli i spali nam wszystkie mikrochipy :classic_cool: wrócimy do ery kampenia łupanego i będziemy się zabijać oślimi szczękami przywiązanymi do kijów

oo... googlacz wyrzuca tylko 4 linki :P

Te odgłosy są już od dawna. A żaden kataklizm czy ruchy tektoniczne nie zmieniły oblicza ziemi w ciągu jednego dnia, to nie jest magia.

Gość wilczyca a co jak by
w ziemię pierdolnęła asteroida? taka duża :classic_cool: w jeden dzień będzie wszystko spalone + zima atomoa :classic_cool:🖐️

ale nie jest wytłumaczone co to za odgłosy

no ale co to za odglosy? gdzie je słychać? jak brzmią? jakie instrumenty badawcze je rejestrują?

To będzie kolejny zwykły dzień wbrew temu co mówią. Ja nie wierzę że wtedy nastanie koniec świata 💤

Gość taki sam projekt
jak to z samolotami co rozbiły się o WTC. Gdzie niby przerabiając numer lotu na któreś z czcionek win-coś-tam otrzymywało się obrazki gwiazdy dawida, 2 wierz i czaszki. Puszczenie w ruch takiego prowo to w erze internetu prosta sprawa jak się komuś chce.

Promil szansy na uderzenie asteroidy której nie wykryje się wcześniej:P Większe prawdopodobieństwo chyba na bliski rozbłysk gamma jest. A mówiłam o tych wszystkich wymysłach jakimi ludzie uzasadniają, że 21 grudnia koniecznie zdarzy się coś niesamowitego.

Gość prororok
Będzie początek 2 - tygodniowego weekendu, ci co wzięli wolne na 27 i 28 schleją się z radości, wiekszość popędzi do sklepów po ryby, przytaszczy choinki, potem będą się byczyć a kobiety pichcić żarcie na święta. Miałem taką wizję dla Polski.

Gość prororok
A odgłosy ziemi zagrają "Lulajże, Jezuniu".

Gość pilo
odgłosy ziemi to efekt testowania nowych broni. Broń falowa, czyli fale o pewnych częstotliwościach mogą mieć tez wpływ na pracę mózgu. Banda gnojów za pieniadze podatników tworzy broń, którą można wybijać całe kontynenty. Tego trzeba się obawiać, końca większości ludzi by pseudoludzie mogli zawłaszczyć sobie świ\at.

Gość pilo
istnieją też bronie tektoniczne, które mogą powodować trzęsienia ziemi i tsunami. Chyba nikt nie wątpi, że niektórzy ludzie dla absolutnej władzy są gotowi zrobić wszystko? Może dlatego śpiewają w mediach o końcu świata, bo naprawdę chcą go zrobić? A potrem zwalić wszystko na siły natury.

Gość Dżennifer
odkad czlowiek zyje to boi sie konca swiata ,kiedys ludzie uwazali ze wraz z koncem roku 31 grudnia cos nastapi i dlatego powstal sylwestwr bo ludzie zaczli sie cieszyc ze po polnocy jeszcze nic sie nie wydarzylo i bawic sie......pozniej przejscie z 1999 na 2000 wow,wielki szal a teraz to.....come on

Gość ktos robi wam wode z muzgu
my wierzymy w biblie i jego przepowiednie a ta zapowiada na 21 grudnia wojnę miedzy katolikami a islamem jest film o tym proroctwa daniela