Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropula

Kosz wiklinowy na stojaczku - na początek - zamiast łóżeczka.

Polecane posty

Gość Kropula

Ktoś z Was taki ma? Sprawdził się?

Gość Kasiaa333333333
ja mam identyczny koszyk. Moim zdaniem nie nadaje się do spania zamiast łóżeczka. Ja go używałam tylko w czasie transportu. Jest co prawda długi ale dość wąski, jakoś mało przestrzeni na rączki, dziecko nie może się swobodnie rozłożyć "na żabkę"

Gość Kropula
Czyli nie spenił swojej funkcji do tego 3-4 m-ca?

Gość Kasiaa333333333
trudno powiedzieć, dla mnie spełnił bo kupiłam go z myślą właśnie o transporcie, zabierałam do mamy by dziecko miało grze się zdrzemnąć w czasie odwiedzin i tyle. Ale do spania w nocy się nie nadawał. Owszem, 2-3 godzinki maluszek pospał, ale całą noc nie chciałbym tak dziecka męczyć.

Moja córcia ma 3 skończone a śpi totalnie rozłożona, rączki na boki lub do góry. Chyba miałaby już w tym ciasno.

Gość Kropula
Dobrze że zwróciłyście na to uwagę, bo już prawie go kupiłam. :)

Ja mam taki. U nas sprawdzil sie rewelacyjnie. Synek spal w nim do 3mca przy naszym lozku. Nie zauwazylam, aby brakowalo mu miejsca, przeciez do 3mca dziecko nie jest az tak ruchliwe. Kiedy skonczyl 3mce przenieslismy go do swojego lozeczka w swoim pokoju.

Gość diablique002
jeśli szukasz czegoś na 3-4 miceiące to ja polecam ci kołyskę, sa takie fajne plastikowe na allegro. Ja taką miałam i jestem bardzo zadowolona, maluszek spal w niej tuż przy moim łóżku. To było coś w tym stylu http://www.ceneo.pl/6284290

Ja mam taki kosz i jest to świetna sprawa, mało miejsca zajmuje, jest wygodne dla dziecka bo ma super materac a mój jest szerszy wiec spokojnie sie zmiesci, sprowadziłam go specjalnie z Londynu wiec sobie chwalę

Nie wolno dzieci przyzwyczajac do kołyski bo co później w łóżeczku z dzieckiem zrobisz jak przyzwyczaisz do kołysania... no ale jak kto woli

Ja mam też z Mathercare i one są szersze wiec spokojnie do 3-4 miesiaca sobie może spac, i jest funkconajlne szczególnie w małych mieszkaniach takie jak moje

ja polecam Ci kosz My sweet baby. http://www.sklepy24.pl/sklep/superdzidzius_pl/produkt/kosz-z-posciela-my-sweet-baby-best-friend-bialy-2010-240/2493 przy corce mielismy taki, sprzedalismy jak miala 5 miesiecy, chociaz nadal sie spokojnie w nim miescila, teraz spodziewam sie drugiego dziecka i w domu juz czeka kolejny taki kosz :) super rozwiazanie. Najwiekszy kosz na rynku, starcza na prawde do momentu az dziecko siada. Na allegro spokojnie znajdziesz taniej :)

JA uzywalam :) Synek urodzil sie z waga ponad 3900 ,spal w nim rowne 2 miesiace,w sumie moglby spac jeszcze ale mielismy jeszcze kolyske ,wiec ja zlozylismy.Mialam kosz firmy Mamas&Papas.Malutki bardzo lubil koszyk :)

Gość zbulwe_rsowana
u nas tez sie to sprawdza, dziecku przeciez milo jak jest takie otulone nie w ogromnym lozeczku na poczatek tylko w czyms mniejszym. ja mam z funkcja kolysania, jest super.

Ja dostalam taki koszyk mojzeszowy i nie zamiarzam go uzywac zamiast lozeczka jednak aby miec dziecko przy sobie w nocy (nie w lozku razem z nami) oraz do przenoszenia z gory na dol jak dzidzia zasnie. Uwazam ze starczy do 3 miesiaca i potem dziecko z niego wyrasta ale jest przydatny

Gość Kropula
Ooo dzięki, dzięki. :) A czy do takiego stojaczka można np. włożyć przewijak zamiast kosza? Nie wiem co tam dokładnie mają w Mothercare bo widziałam to u nich tylko na wystawie a nie zagłębiałam się.

Gość gość
"podaje linczka" padlam :D

Gość gość
ja kupiłam sobie taki biały kosz firmy alvi. biały na stojaczku z kółkami. można nim jeździć po mieszkaniu, jest większy niż kosze mojżesza. jeszcze nie przetestowałam bo dziecko w drodze.

Gość kofinka
ja tak jak Gochaaacha stawiam na łóżeczko klasyczne drewniane i dobry materacyk

Gość anulka_ak
ja też nei jestem zwolennikiem kosza wiklinowego raczej stablinego, zdrowego łóżeczka dla niemowlaka,czytałam i widziałam zapowiedzi fajnych mebelków i jeszcze nie kupiłam bo może zdąże na tamte

Gość gość
Witam, Na www.e-babyworld.pl znajdziecie wszystkie potrzebne artykuły niemowlęce, w tym wózki, łóżeczka, kosze wiklinowe, materace i wszystkie niezbędne akcesoria. Fachowa obsługa, darmowa wysyłka, polskie produkty wraz z niezbędnymi certyfikatami, profesjonalne podejście do klienta!