Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula kula

tort i fontanna fajerwerków

Polecane posty

Gość lula kula

czy wy bierzecie takie cos na swoj tort? http://www.slubnezakupy.pl/sklep,141,333,fontanny_tortowe_4szt.htm dla mnie to jest kiczowate,pani w cukierni mowi ze to podnosi prestiz tortu i ze robi show.... dla mnie to robie nie nie wiadomo czego z tortu .tylko skakac z radosci klaskac rekami i popuszczac w majtki z radosci ze tort wiezdza na sale i zaraz bedziemy go jesz.

Gość TakaONA89
My mieliśmy dwie takie fontanny i wyglądało to fajnie, ale wiadomo co się komu podoba, jeśli jesteś na nie to nie beirz tego bo potem będziesz tylko zła ;)

Gość pm2011
My nic takiego nie kupowaliśmy ani nie ustalaliśmy z restauracją, ale jak wjechał tort to okazało się, że właśnie z takimi czterema "fontannami" ;) Nam to absolutnie nie przeszkadzało, więc nie zgłaszaliśmy żadnych sprzeciwów. Ale jeśli Tobie się nie podoba, to powiedz dobitnie menadżerce sali, że nie chcecie takiej "ozdoby" i tyle.

Gość to norma
takie fajerwerki na torcie widzę praktycznie na każdym weselu na ktorym jestem

Gość iskas
lula kula masz rację, ale przecież nikt ci nie każe robić z tego show, też tego nie rozumiem, niech obsługa pokroi na zapleczu i rozda gościom, rosół też mieszają uroczyście w kotle na środku sali?

Gość SamaJa2
"dla mnie to robie nie nie wiadomo czego z tortu " Bo niektórzy mają naprawdę genialne torty, takie które chce się pokazać, pochwalić. Niestety u nas to ciągle rzadkość i wszyscy lecą po schematach.

Gość iskas
mnie to w ogóle denerwuje robienie show z jedzenia, wnoszą świnie i ja muszę iść do kółka i na to patrzeć, super.

U mnie nie będzie takich fajerwerków, nie podoba mi się to. W ogóle dla mnie tort to zbędny wydatek, mało kto chce to w ogóle jeść. Jak już ktoś weźmie to podziabie i zostawi. Dlatego biorę jak najtańszy, tak dla tradycji i symbolicznie.

Gość TakaONA89
My mieliśmy bardzo dobry tort i wszystkim smakował więc to nie prawda że jest on zbędny, my mieliśmy z adwokatem i nie był ani trochę mdły czy przesłodzony ;)

Gość worek kartofli
tort z adwokatem,to co jakiś adwokat trzymał tort na rękach czy na głowie,albo ten adwokat to był dodatek do pana młodego,to ja bym wolał tort z adwokatką

Gość TakaONA89
Worek kartofli pierwsze sprawdź internet a potem się wypowiadaj bo aż śmiech mnie ogarnia. Advocaat [wym. adwokat] holenderski likier o dużej gęstości, pierwotnie opatentowany przez firmę Bols. Trunek został wynaleziony przez Holendra Eugena Verpoortena w Heinsbergu (dzisiejsza Nadrenia Północna-Westfalia). Produkowany z brandy o niskiej mocy (15-25%), cukru, żółtek jaj, śmietany oraz aromatu waniliowego.

Gość lula kula
To nie jestem sama z nielubieniem tego calego show wokol tortu,czy swinki plonacej...ma byc to "atrakcja"ale wyglada beznadziejnie.a jak tort jest ladny i dobrze zrobiony to sie obroni bez jakis fontann swietlnych czy glupio brzmiacych fanfarow przyjego wiezdzie

Gość zdecydowanie nie jesteś sama
w zniesmaczeniu fajerwerkami na torcie ;) bo kiczowate to na maksa, niczemu nie służy, a bywa, że wciśnięte w pięknie ozdobiony tort race zwyczajnie niszczą cały wysiłek cukiernika - więc i po to taka wątpliwa atrakcja?? tylko dokładnei zastrzeż wszystko w umowie z salą, bo gotowi są uszczęśliwić Cię fajerwerkami z dobroci serca i przekonania że "wszyscy tak robią, więc o co chodzi??" - mojej koleżance zniszczyli cudny angielski tort takimi racami, gdy miał wjeżdżać, oczywiscie przejęte kelnerki zgasiły światło, włączyły muzyczkę z "2001 odyseja kosmiczna" i zrobiły entree jak sie patrzy... Panna Młoda na widok porozjeżdżanych wskutek wbijania rac pięter tortu omal nie zemdlała ze zgrozy, race doprowadziły ja do furii - oj, dostało się potem menadżerce sali, dostało ;) a lala cała zdziwiona piskała tylko "ale ZAWSZE tak robiliśmy, i WSYSCY byli zadowoleni, takie szoł ładne, a pani się nie podoba??" no nie podobało się, i jeszcze menadżerka się dowiedziała nareszcie, że buractwo uprawia - trochę głupią minę miała ;) poza tym głównymi aktorami ślubu i wesela są Państwo Młodzi, nie tort z fontannami czy prosiak z racą w tyłku ;) życzę udanego wesela i pięknego tortu bez fajerwerków :)

Gość worek kartofli
takaona ale ty napisałaś że miałaś tort z adwokatem, a nie że miałaś tort z advocaato,to są 2 różne słowa,jeden to facet prawnik a drugi to likier,teraz na weselach różne jaja odstawiają ,nawet pilęgniarki tort przynoszą

Gość TakaONA89
U mnie w rodzinie jest dość osób będących adwokatami i nie jest to dla mnie zbytnią atrakcją no ale rozumiem że dla Ciebie adwokat to nie wiadomo kto :)

Gość klaudia1617
kopalina to w woj dolnoslaskim pod wroclawiem

Gość worek kartofli
i cała rodzina adwokatów ten tort niosła?pisałaś że tort był z adwokatem ,już sama nie wiesz co piszesz

Gość worek kartofli
i cała rodzina adwokatów ten tort niosła?pisałaś że tort był z adwokatem ,już sama nie wiesz co piszesz

dla mnie też te fontanny są kiczowate.ta cała otoczka z fontannami świetlnymi i jakąś beznadziejna muzyka mnie śmieszy. Mój tort będzie prosty niewiele przystrojony(będzie przystrojenie z żywych kwiatów)

mi srednio podobaja sie te race ale na moim torcie chyba nie bedzie takiego czegos. te angielskie torty sa przepiekne i takie torty nie potrzebuja juz niczego a szczegolnie takich efektow

Gość gość
Fontanna tez odpada u mnie, ale zdecydowałam sie na kilka fajerwerkow noca. I to wyszlo calkiem fajnie, a same fajerwerki nie byly drogie w http://www.rakietowo.pl/

Gość gość
Jeżeli chcecie zorganizować show podczas ceremonii takiej jak ślub czy inne ważne wydarzenie, możecie po prostu zorganizować pokaz fajerwerków. Robieniem takich pokazów zajmuje się hurtownia fajerwerków www.pol-expance.pl Polecam wam ich. Robią świetne pokazy.

Gość Paulina525
Ciekawe dekoracje ślubne w tym figurki na tort i całą masę produktów z tym związanych można znaleźć na www.happenings.pl Szczerze polecam :)

Gość Kino 22
Bardzo stresowaliśmy się przed ślubem. Najbardziej przerażała nas cała otoczka wesela- kupno sukni, wybór zespołu itp. Na dekoracje nie starczyło nam czasu. Ustaliliśmy, że niektóre zadania zlecić osobom bardziej doświadczonym , i nie żałujemy. Byliśmy zachwyceni, nasi goście także, dbałość o szczegóły My i cała nasza rodzina polecamy http://www.dekoracjetorun.pl/.

Gość klara

ja to zawsze marzyłam o takim torcie na moje urodziny

Gość oliwia

Żeby mieć naprawdę smaczny tort to warto się zgłosić do Piekarnio-Cukierni Skalski w Ostrowcu Świętokrzyskim. Sama u nich składam zamówienia i muszę powiedzieć, że nigdy mnie jeszcze nie zawiedli. Wszystko jest smaczne i znika bardzo szybko ze stołu