Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esiak

Znowu się mijamy :(

Polecane posty

Gość Esiak

Jest mi przykro, bo nie będziemy się z narzeczonym widywać w weekendy. On co drugi ma zajęty z powodu pracy, a ja przez szkołę (zaocznie). I oczywiście, jak on ma wolne, to ja w szkole i odwrotnie :( i jak tu się spotkać ze znajomymi w sobotę, albo spędzić fajnie weekend... Tak bardzo liczyłam na to, że moja szkoła się pokryje z jego pracą...

Gość SamaJa2
To zamieszkaj z nim

Gość Esiak
Kiedy ja z nim mieszkam. Ale z powodu pracy są takie tygodnie, że widzimy się dziennie ok 2 godzin, np gdy ja wracam z pierwszej zmiany, a on się szykuje na nocną.

Gość SamaJa2
No takie życie, nie jesteście sami. Jeśli to stanie się uciążliwe, to zawsze któreś z Was może zmienić pracę.

Gość Esiak
Gdyby zmiana pracy była taka prosta, to już dawno byśmy obydwoje zmienili. Smutne, że przez to, że państwo zmusza do pracy po tyle godzin, rozsypują się związki nawet wieloletnie...

Gość ewkawlkp
rozumiem Cię na pracuje po 10godzin on 5dni w delegacji co drugi weekend uczelnia, mieszkamy a właściwie ja z teściową (jest straszna nic mi nie pomaga) bo on w delegacji..... rachunki, zakupy, pranie sprzątanie, remont na mojej głowie już nie mam siły

Gość salowa
a mój jest za granica i przyjeżdza raz na 2 miesiące i tak macie dobrze macie ich chociaż godzine dziennie;(