Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

typy sylwetek

Polecane posty

MALAPATI jestes klapsydra, nie oszukuj sie. Nie musi ci sie zgadzac cxo do centymetra I milimetra I nano metra I mikrometra. Wazne ze masz talie I dlugie nogi. Bogini seksu, pragnienie chlopa, dluga noga a w niej rajstopa.

Gość małapati
Hehe drzoana jesteś zajrbista. :D

Gość małapati
Ooo jest i mój opis. :) Nie sądziłam, zawszze myślałam, że jestem gruszką. :P Dzięki drzoana.

Gość takie pytanko zadam
no faktycznie wychodzi że robokop jestem nogi krótkie i masywne, dupa płaska i szeroka gdyby mi wydłużyć ciut nogi i powiększyć cycki byłabym modelką a jak ubrać robokopa by klata nie wydawała się płaska i szeroka a barynie były jak u faceta ? gdy zakładam coś z falbankami co ma optycznie powiększać biust to wyglądam jeszcze bardziej szeroka w ramionach gdy zakładam sweterek w serek, dekolt jeszcze bardziej płaski, biust znika, to samo przy wszelkich okrągłych dekoltach wyglądam jak kobieta gdy założę deklot w kształcie trapezu

Gość takie pytanko zadam
owca zawodziła: "gdzie moja renta" jak zapłaczę: "gdzie moje cycki" gdzie moje zgrabne nogi....gdzie kształtny tyłeczek jak renkloda ?!

Gość małapati
Jak powinnam się ubierać skoro jestem klepsydrą?

Gość takie pytanko zadam
pati podkreślaj talię noś wszystko dopasowane w talii

Robokop, tylko nie falbanki I koronki! Teraz wyobraz sobie faceta z falbankami... Nie mowie, ze jestes chlopem, ale jakby nie bylo to Twoja gorna czesc ciala przypomina chlopa. Na szerokie ramiona bardzo dobre sa szpiczaste dekolty, najllepiej z duzym kolnierzem, ktory przykuje wzrok I ramion nikt nie zauwazy. Na maly biust najlepiej bluzki marszczone na biuscie I z jakims wzorem. Na ramiona unikac bufek I wagonow.

Pati, podkreslaj biust, odslaniaj nogi, nos krotkie spodnice przed kolano, bronboze dluzsze. Odslaniaj dekolt. Z reszta Tobie we wszystkim bedzie ladnie.

Gość małapati
Ok ; ) a Ty drzoana jaki masz typ figury i na codzień jak się ubierasz?

Gość Surrrrryykatka
Drzoana kocham Cię!! hahahahahhaha :D dawno się tak nie uśmiałam!! LD

Gość takie pytanko zadam
no nie bardzo, bo w bluzkach koszulowych wyglądam okropnie, właśnei ten szpic który zalecają przy szerokiech ramionach jeszcze bardziej spłaszcza biust jeśli optycznie powiększam biust to cała góra wygląda masywna i szeroka, jesli z kolei założę deklot w serek czy jająś kopertową górę to biust znika...i jak tu się ubrać oczywiście wszelkie szerokie i zbyt obszerne rzeczy niedopasowane w talii mnie maksymalnie poszerzają i wyglądam masywnie i grubo największy koszmar to lużny t-hirt, rozkłąda się na barach i wtedy wygląda jakbym miała cały tułow szerokosci tych barów

Ja to jestem piekna no super cacy, talia osy, nogi modelki, cycki jak u Izoldy od trystana, piekne, zdrowe, dluge blond wlochi, proste, ubieram sie z klaso I z pazurem. Jestem eliminacjo seksu, kazdy by mnie chcial na zone, bo taka jestem. Mi tez pasuje wszystko, bo jak to mowio mi ekspedietki we sklepach- pani to we wszystkim ladnie.

Gość małapati
Oj drzoana, tylko pozazdrościć. :) A biżuterie nosisz?

Ehh gdybym cie miala pod reka to bym cie ubrala jak nalezy, ale niestety nie mam takiej mozliwosci. Ja jestem kreaturko mody, potrafie zdzialac cuda nawet z workiem od kartofli. ps. Dziekuje za wyznania milosne. Musze przyznac, ze jarajo mnie takie teksciki, takze mowcie tak do mnie, bo to mnie napawa energo.

Gość małapati
Też nie przepadam, ale nosze, bo nie mam tyle kasy, żeby się przyodziewać w samo złoto i srebro. :)

Pojdziesz w moje slady to sie dorobisz. Zarabiam tera tysiac na miesiac, ale dzisiej walcze o podwyzkie. strona na pierwszy rzut oka fajna, ale w rzeczewistosci ni jak sie ma to do tej figury, jakbym sie tak ubrala jak mi tu polecili to bym wyglondala jak stara baba na rencie.