Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wkurzonanamaaaakssaAAAAA

co Was...

Polecane posty

Gość wkurzonanamaaaakssaAAAAA

wkooorwia najbardziej? w życiu? u innych? na świecie? wylejcie swe złości denerwuje i stresuje mnie to ile jest okrucieństwa na świecie, to z jaką łatwością człowiek krzywdzi np. niewinne i bezradne zwierzęta :( mnie wkurza ciągle pierr.... feministek o uprawnieniu a przy tym robieniu z kobiet ciągle ukrzywdzonych, specjalnej troski istot konsumpcyjny tryb życia, ciągłe gromadzenie, dążenie do bogactwa, robienie na siłę z siebie lorda - kupowanie wielkich mieszkań na kredyt, samochodów a później jęczenie tych osób, że nie mają na przyjemności, debile :o sami chcieli to mają, jak brałes świadomie kredyt to po kiego uja i jakim prawem narzekasz na raty???????? wkurza mnie na tym forum to ciągłe nawijanie pod każdym postem o jakimś katakliźmie, finansowym problemie, zwolnieniach, morderstwach, że to WINA PO, skończcie już z tą polityką, ja pier***doooleee, co ma piernik do wiatraka? chyba macie jaką manię na punkcie PO wkurza mnie to, że jak chcę założyć 2 posty po kolei to się nie da, ale taki dureń chłopak 21 zakłada milion topiców i jakoś może (pomijam fakt, że ciągle się pyta o ta swoja zassraną gębę, która nie byłaby taka zła gdyby nie to, że właścicielem jest zakompleksiony idiota robiący z igły widły) i wiele innych rzeczy mnie wkurza, mogłabym pisać rok albo i dwa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować