Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapitalnie uzdolnioy

gdzie kupować ubrania by zwiększyć swe szanse u kobiet?

Polecane posty

nie zarabiam kroci ale stać mnie jakiś dobry ciuch? w jakich sklepach znajdę ubrania które zwrócą uwagę kobiet na mnie? reserved, cropp są ok? mój wiek to 25 lat, 190 cm wzrostu

Gość Spać z pies budzić się z pchła
nie gdzie tylko jak musisz ubierać się z gustem

Ja ubieram męża w Reserved, bo ma wygodne i modne fasony w umiarkowanych cenach. Szukaj na promocjach, to za 300-400 zł skompletujesz fajny zestaw ciuchów. Jeśli lubisz sportowe ubrania to polecam 4F. Ceny tam są co prawda wyższe, ale często schodzą z ceny, gdy kupuje się więcej rzeczy.

Gość Coloratura
W różnych sklepach, nie w tym rzecz. Zestawiaj ciuchy pomysłowo i odpowiednio do figury, trzymaj własny styl.

Gość do Wiki Mikki
Coloratura W różnych sklepach, nie w tym rzecz. Zestawiaj ciuchy pomysłowo i odpowiednio do figury, trzymaj własny styl. dokładnie! ja na przykład lubię elegancję z nonszalancją. :)

Dzięki dziewczyny. a jakbyście mogły mi dać link do jakichś konkretnych bluz, koszul które by Wam się podobały u faceta to byłbym Wam bardzo wdzięczny.

Gość kjhty7u8iop[;l
a ja lubię nawet starszych w bluzach skąd pomysl ze tylko gimgowno je nosi? nie było gomgowna a juz byly bluzy :classic_cool:

Gość KKLLRR
Ja mam wszystko Ralpha Laurena. Polecam:)

i to co powyżej to niby takie fajne jest? bez jaj. gdyby nie nosili tego ci faceci to wyglądają te ubrania jak szmaty. a już najlepszy jest ten sweterek z dekoltem dla laski z biustem rozmiaru chyba potrójne G. :D

Gość blond naturalny
zależy gdzie mieszkasz. Kumpel w tk maxx kupuje czy jakoś tak, wyprzedaże oryginalnych ciuszków, fajne no i tanie

A ja nie znosze facetów w bluzach. Reserved jest ok, w croppie to chyba nic co by mi sie podobało męskiego nie ma. Mój spodnie na ogół kupuje w levisie albo wranglerze, koszulki i polówki to różne, reserved, nike, hilfiger, sweterki też różnie. Jak na wystawie widzi coś ok to to kupuje i tyle

Gość niby tak
Jasne reserved, cropp, chyba nigdy nie miałeś pożądnej koszuli. Wyglądacie jak licealiści, na zakupach w spożywczaku, rano po imprezie.