Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHAM SZKLARZZA

SZKLARZ JAKO IDEAŁ MĘŻCZYZNY-CZY KTORAŚ Z WAS MA MĘŻA LUB CHŁOPAKA SZKLARZA?

Polecane posty

Gość KOCHAM SZKLARZZA

chce wyrwac jakiegoś w pytę szklarza,i zastanawiam się jacy są tacy sklarze w pożyciu,czy zdradzają,czy dobrze sie zajmują żoną i jak to ewentualnie wyglada od kuchni.

Gość A to ci dopiero!.
potnie cie przemysłowym szklem w klotni :P

Gość niedodpckonaJuleczka
Mój chłopak jest szklarzem, jego ojciec ma zakład szklarski :D Nie musze się martwic tym że podczas awantur rzuca talerzami/butami w szybe, zawsze może wprawić nową. I w sumie, to on przejmie ojca zakład wiec własny biznes, a to już znaczny prestiż. Polecam szklarza.

Gość KOCHAM SZKLARZA
naprawde jest szklarzem??:D:D:D:D jak zajeebiscie,zetkos poleca mi szklarza,bo jas też mam plan że jak urodze syna to wykształcę go na szklarza a córke na szklarnię i wydam za szklarza:classic_cool: szklarze są najlepsi!❤️

Gość KOCHAM SZKLARZA
szklarz to najlepsze co moze spotkac kobietę😭:classic_cool:

Gość niedodpckonaJuleczka
Byłam 2 lata temu z mechanikiem, okropny był. Nawet jak sie wykąpał czułam te smary, a szklarz jest taki spokojny, czasem flegmatyczny, ale taki miły, to chyba ta praca tak na niego działa. Mysle że za tydzień mi się oswiadczy bo będzie nasz rocznica bycia razem, a ostatnio pytał o rozmiar mojego palca :)

Gość KOCHAM SZKLARZA
oświadczyny szklarza,mam to nawet zapisane w swoich planach na przyszłość:D potem mamślub ze szklarzem i noc poślubną:classic_cool: i wiem,że gdzIeś na świecie czeka na mnie MÓJ SZKLARZ i życze ci szczescia w związku z twoim enigmatycznym szklarzem!😭:classic_cool:

Gość lkjha
Nie, ale wyobrażam sobie, że jest taki.. transparentny.. :D

Gość fuuujjjj
nie ma to jak pakowacz,tacy są najlepsi,mój mąż pakowacz a jak będę miała syna to pakowacza

Gość teżcipomysl
A jak będę miała syna to tylko operatora wózka widłowego. Wykształcę go na operatora i będę się nim szczycic