Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczuciowamiri80njin

Tak bardzo pragnę miłośći...

Polecane posty

Gość Uczuciowamiri80njin

Chyba nie ma niczego innego na świecie czego pragnęłabym bardziej chodzi o miłość czystą prawdziwą bezinteresowną. Nie wiem już co robić żeby to marzenie się spełniło dbam o siebie i wygląd bo wiem że to ważne jeśli chcemy się komuś spodobać jestem uczciwa staram się poznawać nowe osoby...... Ale tak mi smutno kiedy widzę kolejną szczęśliwą parę a ja cały czas jestem sama... Też bym chciała kochać kogoś i być kochaną przecież to chyba nic złego......

Gość huijh77777777777777777777
Każdy chce miłości faceta lub babkę ale nie każdy się do tego przyzna

Gość fgfhfh
Jak będziesz tak bardzo pragnąć i myśleć o tym cały czas to nie dostaniesz tego- ot, ironia losu. Uwierz mi, często tak jest. Zajmij myśli czymś innym, miłość jak będzie miała przyjść to przyjdzie sama i niespodziewanie

Gość 56yhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj78
Rozumiem autorkę i wkurzają mnie takie komentarze miłość napewno przyjdzie czekaj cierpliwie..... taaaaaaaaaaaa może przyjść ale niekoniecznie to się stanie lub wtedy przyjdzie jak już na huja nam będzie potrzebna jak jesteśmy młodzi to chcemy to przeżyć a nie na emeryturze wtedy to powinna być już stabilizacja uczuciowa a nie...

Gość Brzydki chłopak
Witaj autorko..ja czuje dokładnie to samo co Ty..bardzo chciałbym kochać i być kochanym..budzic pocałunkiem ukochaną dziewczynę o poranku-zasypiać przytulając się do niej wieczorem..otoczyć miłością.opiekować.gdy będzie źle się czuła.przytulić gdy będzie smutna..niestety moim problemem jeśt bardzo brzydka twarz. .która skazuje mnie na samotność..bo przecież która dziewczynę będzie obchodzić uczucie brzydala?no właśnie..gdybyś chciała ot tak popisać oto mój mail sebkas@onet.eu

Gość hujhjhwdjtakiyi
sebkas@onet.eu przestrzegam autorkę zwykła ściema z tym sebasem on tu siedzi codziennie i podaje swój mail różnym dziewczynom jakbyś wreszcie wziął się za 1 a porządnie to już dawni byś nie był sam nie przeczytałeś chyba uważnie postu autorka nie chce kogoś kto lata za babami tylko fajnego porządnego chłopaka