Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgfdgfdgfdgd

nie dostalam pracy, to kto ja dostanie eehh

Polecane posty

Gość gdfgfdgfdgfdgd

rozmowa kwalifikacyjna do biura podrozy, 5 lat doswiadczenia w branzy, wyksztalcenie wyzsze turystyczne plus technik hotelarstwa ;/ zadzwonili i powiedzielio ze niestey nie moga mnie przyjac ;/ to kogo moga ;/

Gość trollo
kogoś innego 🖐️

Gość gdfgfdgfdgfdgd
az taka jestem beznadziejna ? ;/

Gość dobtavva
przyjmą jakąś dziunię po liceum która weźmie 800 zł na miesiąc i chodzi w minióweczce

Gość pappapappapaa
ile placiliby? kurde, rzeczywiscie swinie, :(

Gość gdfgfdgfdgfdgd
wlasnie fajnie wygladalam i brzydka nie jestem... powedzialam ze 1800 chce zarabiac i byc moze to

A myślisz że jedna taka jesteś z tymi kwalifikacjami? Nie mówię tego złośliwie. Ale jak mieli do wyboru kilka osób z podobnymi do Ciebie kwalifikacjami to może patrzyli na komunikatywność, na to kto się lepiej dogada z pracownikami, na to kto chce mniej kasy, może faceta który w ciążę im przynajmniej nie zajdzie... nie wiadomo :) ale powodzenia zebys cos fajnego szybko znalazła.

Gość gdfgfdgfdgfdgd
nie dziekuje

Gość fizolondia
ja tez szukam i wszędzie nie

Gość gdfgfdgfdgfdgd
no porazka jakas

Gość to proste...
pracę dostaie albo jakaś pinda ledwie po liceum, która zadowoli się 1500 brutto albo jakaś dupa po znajomości...

powiedz jakie były wady tej rozmowy bo po zaletach do przyczyny nie dojdziemy

moze: - mieli kogos z wiekszymi kwalifikacjami - kilka osob mialo podobne i wybrali osobe, ktora najbardziej im pasowala - czesto sa osoby z podobnym wyksztalceniem, kwalifikacjami i wybiera sie ta, ktora najbardziej pasuje (milo sie z nia rozmawialo, byla kontaktowa itp)

Gość Noemi50
przykre to jest :(

Bo przyjmią z pewnością siostrzenicę pana dyrektora:D A rekrutacja była na pokaz:D

Dzisiaj z pracą ciężko to fakt, niestety mamy przesyt rynku, nowe miejsca pracy nie powstają, stare są cały czas zajęte a będą jeszcze dłużej, dziękujcie za to panu premierowi.Dzisiaj masa ludzi z przedziału 25-35 lat nie może znaleźć pracy a do tego dochodzą jeszcze dodatkowo ludzie młodsi 17-20 lat którzy pokończyli szkoły i też szukają pracy a dla pracodawcy tacy ludzie to łakomy konsek bo wolą zatrudnić młodą laseczkę z ładnym ciałkiem która będzie pracować za 1000zł niż 25lakę po przejściach z doświadczeniem, sad but true.

czy pracując w biurze turystycznym masz duże szanse na zwiedzanie sobie świata? bo może też złożę w sumie pasuje mi to.