Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojaniemogetak

jak przekonać kolegę ze jego dziewczyna to.,..?

Polecane posty

Gość ojaniemogetak

On jest moim dobrym kumplem, ale jest zbyt nawiwny,laska zostawiła go przed wyjazdem na wakacje, teraz wróciła i on znow wariuje, a ona sie nim bawi,wykorzystuje go, nie chce zeby znów z nią był, wiem ze go zdradzała i flirtowała z iinymi,myslałem zeby ją wrobic ale nie mam jej numeru,macie pomysły?

Gość ojaniemogetak
sam jej widok mnie irytuje, pół kg tapety i dziubek na zdjęciach..jest ładna fakt, ale sztuczna,ona nie zasługuje na niego, musze coś z tym zrobić|! jakoś ją wkopać i pokazac mu twrade dowody!

Gość kocisko spragnione pieszczot
nie warto, każdy sam musi swoje przeżyć :) ciesz się szczęściem innych. żeby każdy miał kogoś, kto by doradzał jak sobie życia nie spierdolić to byłoby zbyt pięknie :) jak się nie sparzysz, to wiesz :) mądry turas po szkodzie :D

a co ciebie to obchodzi? jestes obcy. rozumiem jakby to matka miała jakies ale..ona rodziła meczyła sie opiekowała nim to idzie zrozumiec,. ale ty? kumpel? czy tam ktos z rodizny? chyba jedynie z zazdrosci.. ponadto co ty z nimi mieszkasz ze wiesz jak było z detalami czy oknem zagladasz? normalna relacja to jka facet jedzie do dziewczyny i nikt poza nimi nie wie co robia o czym mowia i jak sie zachowuja.. zastanow sie

sam jej widok ciebie irytyuje:D a to ty chcesz ja za zone? nie, on wiec wazne czy jego irytuje jak nie to sie odwal od nich zajmij sie soba..masz dziewczyne? jak masz adoruj ja. jak nie masz zdabadz swoja..

Gość nlp_iarz
zamontuj mu kamerę i bruźdź mu skutecznie w życiu. baw się nim. psuj mu relację, mam a potem olewaj. tak to ponoć się robi :)

Gość ojaniemogetak
bo jest moim najlepszym kumplem, az takie to dziwne? tak, mam dziewczyne.

A gdyby kumpel nagadał Ci oszczerstw na temat Twojej dziewczyny to byś ją rzucił?

to jestes ostatnim, ktory ma sie wtracac w to. co bedziesz z nimi zył? nie a skoro jestes najlepszym to powinno ciebie cieszyc jego szczescie tak sie nia interesujesz komentujesz jakbys sam był zainteresowany tak to wyglada. nawet juz matki przyszłe tesciowe mowia to on sobie taka wybrał ja znia zyc nie bede tylko on. a tu kumpel takie rzeczy gada? szok:)

Gość wwwwwwwwwwww
na bank ona Ci sie podoba! :D:D na stówe , jestem pewna! Inaczej nie zależałoby Ci na tym tak bardzo.

Gość ojaniemogetak
nie wierze ludzie co Ty piszecie, po 1 czytanie ze zrozumieniem.Po 2 nie podoba mi sie, nie lubię jej wiem ze jest fałszywką cipą, po 3 czy to takie dziwne ze chce komus pomoc? i po 4 on nie jest z nia szczesliwy, ciagle go zdradza, oszukuje,wykorzystuje, wiem ze sie meczy wkoncu jestm jego kumplem, dzx za odp, chociaz nie na temat.