Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka29

test ciazowy i miesiaczka

Polecane posty

Gość izka29

witajcie. Mam problem.otoz dostalam miesiaczke wczoraj. Jednak cos mnie tknelo i wczoraj po 19 zrobilam test,ktory pokazal druga jasna kreske. Co o tym myslec ? Prosze o wasze opinie na ten temat,bo jestem w kropce

Gość do ciebie mowie!
jak przekłamany podczas okresu hehhe bosze... do szkoły marsz samośkazośka! Być może to ciąża biochemiczna,i stężenie hcg może się jeszcze utrzymywać przez jakiś czas w organizmie, a być może jesteś nadal w ciązy i masz plamienie miesiączkopodobne. Czyli nie okres! Radzę udać się do lekarza

Gość izka29
dlaczego ma byc przeklamany w trakcie okresu ?

Gość izka29
najpierw planuje zrobic jutro test. Mam nadzieje,ze to nie jest ciaza biochem,bo juz raz prawdopodobnie to przechodzilam .

Gość do ciebie mowie!
Nie martw się na zapas, tylko idź do lekarza. Badałaś poziom tsh? Jeśli twierdzisz,że to przechodzilas byc moze, to jest opcja,ze np masz problemy ztarczyca.

Gość izka29
nie,nie robilam takich badan jeszcze. Do lekarza sie przejde jak krwawienie mi sie skonczy .

Gość zapytajnik21
czesc wlasnie mialam sie pytac czy mozliwe jest aby byc w ciazy a miec okres. tzn czy podczas okresu test moze pokazc ciaze?

Gość myslę, że
wynik jest fałszywy. Hm, a co myślicie o takim przpadku: okres był (srednio nasilony), trwał ok. 4 dni, 5 dni po okresie zrobiłam test i wynik negatywny. Ostatnio czytałam tu o zafałszowanych wynikach testów i tak rozmyslam.

Gość izka29
do zapytajnik slyszalam o takich przypadkach,ze pojawia sie krwawienie mimo ciazy,ale teraz sama jestem w kropce

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
izka daj znać jak zrobisz test

Gość izka29
zrobilam. Znow druga kreska jasna,ale lepiej widoczna. Teraz robilam test z samego rana po wstaniu,a ten pierwszy to wieczorem . Nie wiem co myslec

Gość to ci niccc
robienie testów nic ci nie da, nie czekaj az krwawienie sie skonczy tylko idz do lekarza, albo zadwon i zapytaj.

Gość Zielone Wzgórze i Ania
idź do lekarza, nie ma na co czekać... albo może zrób betę w odstępie 48h i zobaczysz czy i jak przyrasta... ja miałam tak ponad pół roku temu i się niestety nie udało...:(

Gość izka29
zrobie dzis jeszcze jeden test i jak bedzie dodatni,to lece do gina.

Gość izka29
zrobilam test i 1 krecha wiec z ciazy nici

Moja znajoma była w ciąży a miała dwa miesiące okres normalnie ale taki trochę iny słaby i krótki.