Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiutiurli

za szeroka pochwa

Polecane posty

Gość tiutiurli

Witajcie, mam pytanie, czy mozna jakoś zwęzyc pochwe w sposób inny niz operacyjny? Mialam 2 partnerów, z tymze ostatni był dosyc chojnie obdarzony, poza ty, dośc mało przyjemnie traktował ta czesc ciała, przez co moja pochwa jest szeroka jak beczka :( i nie odczuwam przyjemnosci z seksu :( pomine fakt, ze z tym ciołkiem sie rozstałam wlasnie z tego wzgledu, ale czy da sie jakos sprawe "naprawic"/polepszyc. chcialabbym korzystac z seksu, czerpac z neigo przyjemnosci dawac ta rzyjemnosc innemu partnerowi.

Czegoś nie rozumiem. Zawsze miałaś dużą pochwę? Czy po stosunkach Ci się niby rozeszła? Bo to drugie jest mało prawdopodobne - pochwa to mięśnie, które pracują. Jeśli nie rodziłaś i nie masz tych mięśni nadwyrężonych to nie mogła się ona powiększyć. Sama możesz ćwiczyć mięśnie Kegla. Inaczej - tylko operacja.

Gość tiutiurli
własnie nie rodziłam, ale wierz mi, ze moj partner "recznie" mnie doś ostro potraktował i stad mam wrazenie, ze jest jakas luźna. wejscie do pochwy etc. dramat dla mnie.

Myślę,że to tylko wrażenie. Pochwa jest dobrze umięśniona i nie tak łatwo ją "rozluźnić". Zobacz są kobiety które rodziły kilkakrotnie a są tam bez większych zmian. Nie wystarczy,że facet ma dużego jak widać. Miałaś kiepskich w łózku facetów i tyle. takie moje zdanie. Mieli coś w spodniach a nie umieli używać. Nie martw się. A u ginekologa chociaż raz byłaś?

Gość tiutiurli
on prawie cała rękę włozyć i myślałam ze zejde. Na tym sie skonczyła znajomosc z tym panem. Nie wiem, moze sie przejde do gina w tej sprawie. bo ja widze różnicę :(

Gość co za konus!
Ćwicz mięśnie kegla! Koniecznie ;)

Gość tiutiurli
ech, jak zobacze go kiedys to urwe mu ..., zreszta i tak dostał ode mnie w pysk za brak szacunku do mojego ciała i do mnie. Never again!

Nie jest mozliwe by od włożenia ręki rozeszła się pochwa uwierz mi:) Po prostu tak to odczuwasz bo nie było dla Ciebie to miłe przerzycie - doświdczyłaś braku szacunku i tak odreagowałaś. Dla spokoju idz do gina ale on Ci powie to co ja. A dla lepszego samopoczucia ćwicz mięsnie Kegla:) Nie przejmuj się:)

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvv
marne prowo

Gość dejavi
Po pierwsze ćwiczenia mięśni kegla mogą dużo tu pomóc, bo to one podtrzymują kobiecy narządy nazwijmy to w "kupie". Po drugie jest pełno kosmetyków do stosowania zewnętrznego. To na przykład http://libido24.pl/aff/m85kat/libispray.php obkurcza ścianki pochwy i dodatkowo zwiększa jej wrażliwość na bodźce erotyczne.