Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost in this world

daj sie pokochac....

Polecane posty

Gość lost in this world

i pokochaj.Szanuj.Badzmy razem dla siebie.

Gość hilki77777777798
Fajny temat może jakby ludzie byli dla siebie milsi i fajniejsi to nikt nie narzekałby na samotność

Gość lost in this world
myslisz?obawiam sie, ze to nie takie proste.swiat i relacje miedzyludzkie nie sa jednowymiarowe.ja bym bardzo chciala, zeby mnie ktos pokochal.zeby sie o mnie troszczyl.zebym ja mogla sie troszczyc o niego..strasznie tego potrzebuje:o

Gość Piekna Panii
wiedzisłam, ze tego facet nie mogl napisac im milosc i szacunek niepotrzebne;)

Gość ukkkkkkkkkkkkkkkk89
,,ja bym bardzo chciala, zeby mnie ktos pokochal.zeby sie o mnie troszczyl.zebym ja mogla sie troszczyc o niego.'' Każdy by chciał i tak naprawdę dałoby radę jakby ludzie wreszcie zaczęli być szczerzy nie wstydzili się swoich uczuć. A sami widzicie że na kafeterii ciągłe wyzwiska obrażanie itp dlaczego? Bo ludzie są nieszczęśliwi najbardziej na świecie pragną miłości a jeśli jej nie mają to zaczynają się wyżywać udając obojętność albo nienawiść KOCHAJMY SIĘ SZANUJMY UŚMIECHAJMY DO SIEBIE KOBIETY DO MĘŻCZYZN MĘŻCZYŹNI DO KOBIET jesteśmy dla siebie stworzeni

Gość striclegirl675
Wszystko czego człowiek w życiu potrzebuje to miłość bez niej istnienie nie ma sensu kochajmy się więc ,,jedyną rzeczą która potrafi dać szczęście w życiu jest miłość''

Gość gggggggggggggggggggggggi999999
Indios Bravos-Czas spełnienia tekst fajny ale muzyka tragiczna w sensie melodii patrzcie jak kulturalna dyskusja to jest mało osób jakby były wyzwiska byłoby z 90 osób i dziwić się że ludzie są tacy samotni

Gość lost in this world
wierze, ze sa ludzie,ktorzy milosci nie potrzebuja.naprawde.ja zwyczajnie do nich nie naleze.nie jest tak,ze chce sie uwiesic na mezczyznie i to mi do zycia wystarczy ale...jest we mnie mnostwo uczuc i czuje sie strasznie.strasznie.

Gość bjjjjjjjjjjjjjjjjjj
lost in this world teraz może nie potrzebujesz ale w końcu przyjdzie taki czas że miłość będzie Ci potrzebna do życia jak powietrze a poza tym wszyscy potrzebujemy zrozumienia wsparcia Ty pewnie też

Gość lost in this world
przeczytaj jeszcze raz:)potrzebuje. ludzie na sile produkuja maski,udaja bo modnie ,trandy i jazzy jest byc silna,niezalezna suka,ktora robi co chce i jak chce nie patrzac na innych. zyciowo jestem silna ale gdzies w srodku siedzi we mnie mala dziewczynka,ktora pragnie przytulenia,ktora cieszy rozwieszanie skarpet faceta,ktora chce mu srnik upiec i pogadac o Australii.trzymac za reke i przegladac sie w jego oczach.z takich pragnien ludzie sie smieja.bo to zalosne.

Gość Subiektywnezdanie
Autorko:) Piszesz naprawdę rozsądnie:) bo teraz tak jakoś takie proste gesty straciły na atrakcyjności, a to błąd. W ludziach pojawia się zawiść i złe emocje, bo mają deficyt emocjonalny pozytywnych uczuć, w tym miłości.

Gość lost in this world
dziekuje,to mile:) niestety to nic a nic nie zmienia w mojej sytuacji,wrecz czyni ja rozpaczliwie beznadziejna. bedac mloda i glupia mialam w sobie ocean ufnosci graniczacej z naiwnoscia.wydawalo mi sie,ze dobro wyslane powraca itp. ba,wydawalo mi sie,ze na cos zasluguje!zycie zweryfikowalo moj swiatopoglad dosc bolesnie kopiac mnie w zad,chociaz wlasciwie sama sie kopnelam,prawda?nadal...chce kogos kochac i chce by ktos kochal mnie.bol bedzie mi towarzyszyl do smierci?to nigdy sie nie konczy?:o

ostatnio doszedłem do tego samego wniosku, że nie warto być dobrym bo się po prostu nie opłaca, ludzie którzy są z natury źli, wykorzystują innych lepiej na tym wychodzą

Gość lost in this world
elektroniku przeciez to straszne.nie przeraza Cie wizja swiata, w ktorym liczyc mozna na siebie li i wylacznie?w ktorym bedac z kims caly czas kalkulujesz?w ktorym nie ma bezinteresownych uczuc i po latach mozesz sie dowiedziec,ze byles naiwnym cwokiem kochajac i dbajac?

przeraża, ale co ja na to poradzę, nawet ludziom już nie ufam mając świadomość że mogę zostać wykorzystany i wyciśnięty i wyrzucony jak już nie będę potrzebny

Gość lost in this world
moze potrafisz sie dostosowac, ja nie.Ciagle popelniam te same bledy, w tej kwestii jestem niereformowalna zwyczajnie. ciagle dostaje w doope i wiecznie jestem zszokowana,ze ktos moze tak postapic. codziennie sie smieje,ludzie maja mnie za radosna. optymistke.w srodku jestem wypalona.niefajne uczucie.zwlaszcza gdy wiesz,ze zmiana nigdy nie nastapi.

Gość Banalnie
warunkiem zmiany jest uwierzenie, że ona może nastąpić..

Gość lost in this world
nie,nie szukam.to nie zmienia faktu, ze strasznie tego potrzebuje:o co jesli wiesz, ze ona nie nastapi?masz wierzyc,wmawiac sobie,ze mozesz....kiedy nie mozesz?