Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dostałyscie dzis rodzinne????????????

Polecane posty

23 wypada w niedziele dzis bedzie rodzinne czy w poniedziałek???? Moze któras z was juz dostała????????????

Gość do autorki........,
nie pobieramy takich zasiłkow dla biedoty:O

Gość a kto się łapie?
Przecież to trzeba mieć coś koło 500zł na osobę. Przy 3 osobowej rodzinie to daje dochód 1500zł brutto! Przecież za tyle nie da się żyć. To jest płaca minimalna :O

Gość makówka,o
ja dostałam

Gość Ediszalonooka
A ja zawsze dostaję 24-go po 17 albo 25.

Gość u nas był już 14 przelew
na koncie. mamy firmę, póki co duzo inwestujemy, dochodowego wychodzi grosze, 249zł piechotą nie chodzi (z dodatkiem na wyprawkę), więc raz w roku wypełniam papierek i wpływają pieniądze na konto, nie wiem co to ma wspólnego z biedotą?

Gość biedota
Ja jeszcze nie dostałam ..mam nadzieję że w poniedziałek będą ..bo nie kupiłam książek wszystkich dla syna ..Książki do I klasa LO kosztują 700 zł ..masakra :/

Gość a a ana ana a a
1516 zł brutto na 3 osoby to nie bieda? A co korwa niby???

Gość Ediszalonooka
ja bym nie dostała gdyby szef mojego męża rozliczał z prawdziwego dochodu i nie, nie mam wyrzutów że oszukuję, jak państwo nie umie dopilnować szefa-złodzieja to niech płaci

Gość lakkkaa
a jak czytam cafe to wypowiadają sie same co mają po 5 tys. na osobę a tu proszę bardzo nawet 500 zł nie mają.

Gość a a ana ana a a
Wiem że to łatwo powiedzieć niech zmieni pracę,ale przecież w razie choroby dostanie 80% z oficjalnych zarobków. W razie tfu tfu wypadku to renta na chleb wam nie starczy,a jakby to był wypadek śmiertelny to już w ogóle tragedia. Dlatego,że twój mąż chce u tego oszusta pracować to on okrada-ale nie państwo tylko tak naprawdę was bo to wy w razie nieszczęścia zostaniecie na lodzie.

Gość Ediszalonooka
U nas nie ma lepszych szefów, ten i tak dobrze płaci, na rękę 4 tysiące i ubezpieczamy się sami dodatkowo.

Gość lokallal
no to możemy podziękować pierdolonej solidarności z lat 80 i jego b. przywódcy, mieliśmy my na dole mieć drugą japonię i co mamy, oszukuje nas kto tylko może i to ma być wolny kraj, demokracja, pierdolona solidarność, oby ją szlag trafił

dzieki za odpowiedzi ;) ja dostaje co miesiac 350 zł, w tym dostane 650 bo jest dodatek na rozpoczecie roku. Mój mazpracował na czarno i zasiłek bierzemy bo nie jestem głupia zeby nie brac kasy za nic ;) kto nie rozumie jego problem;)

Gość liamiusoo
chyba raczej-kto nie kradnie, a nie nie rozumie:O

Gość no tylko ja aaaaa
ja dostałam wczoraj rodzinne i wychowawczy.

Gość apap ice
ja pobieram zasiłek, wczoraj dostałam 659zł (rodzinne plus wychowawczy) mąż ma na umowie niskie dochody ( nie najniższa krajowa) na rękę dostaje 4200zł niestety w zawodzie mojego męża nie ma szans na dostanie umowy na tyle ile się zarabia

Gość biedota
mogę wtrącić słówko no właśnie = pracuje na czarno - nie płaci zusu i podatku. Się rozchoruje i będzie wymagać drogiego leczenia to Wam żadne rodzinne tego nie wynagrodzi Kompletny brak wyobraźni Ty taka głupia jestes ,czy może to ja kraj pomyliłam .. Rozejrzyj sie idiotko wokół i może otworza Ci się oczy co w tym kraju sie dzieje .. Brak mi słów ..boś albo bardzo młoda ..albo brak właśnie Tobie wyobraźni, że możesz stracic swoja prace ..może Ci swiat zawalic na głowe i Ty ani piśniesz .. Nie mam słów dla ludzi tego typu jak Ty ..

Gość oj tam
ja do lekarzy i tak chodzę tylko prywatnie bo inaczej traktują cię jak gówno, taka prawda!!!

Straci lam pracę znalazłam nową. 90 zł zasiłku na jedno dziecko - nawet minimalna krajowa w tym przypadku jest sensowną pracą ;P I bez wyzwisk mi tu proszę bo tylko Ci się wydaje,że tu możesz mnie obrażać. Pamiętaj, anonimowość w sieci to fikcja ;P Nie jestem młoda,mam 4 dzieci na utrzymaniu ;P

Gość jako gosć weselny
w moim regionie gdzie większość zarabia najniższa krajowa to nawet jak 2 osoby pracują to łapią się na zasiłki na dzieci. Zawsze to parę zl więcej.