Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa12xx2

Czy to są oznaki ciąży

Polecane posty

Witam. Moja miesiączka spóźnia się 6ty dzień. Boli mnie brzuch tak jak boli kiedy ma się okres, z tym, że ból nie jest taki mocny jak zawsze. Pojawiła się u mnie brązowa, bezwonna wydzielina. Boli mnie głowa. Czy to mogą być oznaki ciąży. Robiłam test i wyszedł negatywnie. Czy powinnam powtórzyć go rano?

brązowa wydzielina to pewnie właśnie na okres zwłaszcza że test negatywny ale ja bym mi o wszystko powtórzyła test rano a nawet odczekała z dwa dni i wtedy powtórzyła test gdy nie pojawi się okres. Czasem też okres jest bardzo skąpy więc może nim już być ta twoja wydzielina.

Gość ja też mam pytanie
podepne sie i zapytam: okres mam miec za tydzień, ale od 15 dnia cyklu zaczeły bolec mnie sutki, teraz bola całe piersi (nigdy nigdy nie bolały mnie przed @), ostatnio rano nagle zrobiło mi się niedobrze, i takie "napady" mam parę razy dziennie, zaczęły mi też "śmierdzieć" rózne rzeczy, np jajka, czy mięso. Kurcze czy to może być ciąża?Moge zrobic juz test??

Chciałabym jednak żeby to była ciąża. Ale raczej wątpie w to. Gdyby jutro rano test był pozytywny byłoby świetnie!

Mi śmierdziała kawa. Z początku nawet zastanawiałam się co to za zapach. Może poczekaj jeszcze i zrób test?

Gość ja też mam pytanie
a teraz tez ci śmierdzi? no wiem,ze testy sie robi kiedy miesiaczka sie nie pojawi alleee ile bym dala zeby juz wiedziec :) Ty tez zrob znowu test, najlepiej z porannego moczu :)

Gość strasznie smutna
jezeli zaczyna cos smierdziec to raczej ciaza, ja tez tak mialam....

puki co nikt nie pił kawy :) Pół godziny temu zrobiłam trzeci test. Bo nie mam pojęcia co to może być... Ale jutro rano też zrobię. I wtedy będzie już wszystko jasne.

Moment kiedy rodzi się dziecko będzie chyba dla mnie najlepszy ze wszystkich innych. Tyle, że nie bardzo mam na to nadzieję. Fakt nic nie planowałam ale bardzo chce mieć dziecko.

Gość ja też mam pytanie
nowa a ciebie piersi bola?? ale wiesz, mysle,ze 6 dni po okresie juz powinien test wyjsc choc podobno bywa roznie. Mojej kolezance test pozytywny wyszedl dopiero na poczatku 3 mc, jak juz miala potwierdzona ciaze przez lekarza

Bolały ale teraz przestały. Też właśnie czytałam o tym, że testy nie wychodzą czasem. Mówiłam o tym chłopakowi ale on mówi że to nie możliwe.

Zastanawiałam się też czy jest różnica między tanim testem kupionym w tesco a takim z apteki...Ja mam z tesco i może też dlatego on nie działa...

witam mam maly problem tydzien temu we wtorek zle sie czulam mialam mdlosci cycuchy mnie bolaly zgaga wiedz po pracy poszlam zrobic test wyszlo ze jestem w ciazy 1-2 tydzien zeby to potwierdzic zrobilam nowy w czwartek i wyszlo ze niejestem w ciazy i poszlam do lekarza bo nic nie rozumialam lekarka mi powiedziala zeby odczekac tydzien lub dwa ja nie wytrzymalam i zrobilam go w niedziele rano innym testem i pokazalo mi ze jestem w ciazy a dzisajj znowu go powtorzylam ale po poludniu i pokazalo mi ze nie jestem popocy mozna zwariowac co robic

No to widzę nie fajnie masz. Jak jesteś w ciąży to nie są przydatne takie huśtawki. Masakra. Może to właśnie zależy od testu? Wszystkie jakie robiłaś były takie same. Albo może nadal trzeba robić je rano. Mimo że producent pisze że można o każdej porze dnia?

Gość kaftanik niebieski
robilas dis test nowa?