Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najki najki

brak przyjaciółki

Polecane posty

Gość najki najki

jezu , ale mi brak takiej przyjaciółki od serca, która zrozumie mnie w pełni a ja ją, będziemy dla siebie jak siostry ... najgorsze jest świadomość tego,że już chyba za późno na takie coś no i oczywiscie przyjazn wymaga czasu a tu nawet nie mam jak poznać kogoś ;( niech ktoś pocieszy, mi naprawdę jest przykro ...

Gość kumarraha
ja mam juz troche lat- i zero przyjazni -mozna z tym zyć

Gość kumarraha
przyajzni nie mozna odkryc bo jej nie ma -garsc cytatow -nie mam przyjaciol swym przyjacielem czynie moj umysl oraz nie szukaj przyjaciela na targowisku zycia przez ktore kroczysz- w nieszczsciu usmiechaj sie lecz nie pros nikogo o usmiech stracisz czas- to me dewizy

Gość najki najki
rozumiem, bo przyjazn nie może się narodzić z dnia na dzień .. do tehgo trzeba wieeeele czasu a ja czuję,że już to straciłam ,że nigdy nie będę z nikim tak blisko na stopie koleżeńskiej bo najlepsze przyjaznie zawiera się ponoć w szkołach, na studiach a mnie to ominęło, to się moze wydawać,ze przesadzam itd...że sobie wymyślam problemy, ale to naprawdę przytłaczające zwłaszcza jak się nie ma nikogo.. a ja chciałabym choć 1 taką szczerą osobę , mam koleżankę/koleżanki ale wiadomo, to nie to samo ...

Gość najki najki
akurat mam taką sytuację życiową ,ze za cholerę nie mam możliwości wyjść z kimś, pozostaje mi wyjść samej, ale wiecie jak to w praktyce jest... błędne koło...;/

Gość niunia---
Mi tak samo brak przyjaciółki ... Chłopakowi wszystkiego nie powiem, choć on twierdzi ze mogłabym o wszystkim z nim porozmawiać . Nie wiem czy warto szukać wirtualnej przyjazni ..

Gość najki najki
niunia- wiele osób stąd zakładało tu podobne tematy, ale z chęcią poznania kogoś,nieraz do kogoś takiego napisałam, ta osoba odpisała często,nawet pisałyśmy , ale pozniej brak odzewu, więc...:) nie polecam :)

Gość najki najki
bo nie mam nikogo ... tylko rodzina :)

Gość kahinna
co wa s pogielo z ta przyjaznia?pytnanie -wlalbyscie duza kase czy przyjazn -bo ja kase

Gość najki najki
migotko - wiesz albo nie wiesz, ale w praktyce jest tak,że chcę gdzieś wyjść ale po pierwsze nie mam z kim po drugie nie mam prawa jazdy jeszcze no a wiadomo gdzież ja będę busami się nocami prowadzić:) ale to nie tylko to, po prostu samemu człowiek gdziekolwiek jest to czuje się głupio, podczas gdy inni zazwyczaj znaczna większość bawi się w grupach, z resztą szkoda gadać...:)

Gość gyugyufyftyfty
najkli najki a przyjaciela nie szukasz?

Gość najki najki
jeśli to propozycja matrymonialna to spadówa :D

Gość lumillka
szukaj milosci -faceta odludka -zebyscie se razem w domu siedzieli

Gość gyugyufyftyfty
nie byla to zadna propozycja p.s.spadówa

Gość niunia---
Tylko nie szkujaj faceta odludka! Ja znalazlam faceta otwartego , i nie zaluje ! Lepej gdy ktos Cie wyciagnie do ludzi , niz meczyc sie całe zycie w domu

Gość najki najki
migotko - dzięki za radę, będę się więcej sztucznie uśmiechać :D no cóż, jestem osobą co to mało się wyszumiała ale naprawdę wbrew pozorom jestem szalonym człowieczkiem :D kocham muzykę, śpiew, lubię tańczyć, sport :) a coz ?

Gość lumillka
po co podli ludzi e-lepszy facet odludek

Gość najki najki
tak, tak oczywiście,że wiem o tym, potrzeba mi całkiem pozytywnego,ześwirowanego faceta, nie gustuję w odludkach :P

'muzyke' 'spiew' to kazdy lubi... mialam na mysli cos w stylu 'muzyka celtycka' albo 'moda lat 50 w ameryce'... sa rozne organizacje, stowarzyszenia, wielu ciekawych ludzi mozna tam poznac m. in. tzw.' bratnia dusze' ktorej szukasz...

Gość najki najki
migotko - no niestety nie mam aż tak szczegółowych takich wiesz zainteresowań, tak się teraz zastanawiam a co mnie cholera tka bardziej interesuje ale nic mi nie przychodzi do głowy, to zle, prawda? :P a ty masz jakies zainteresowania ?

Gość ulurru
hha bratnia dusza- stosunki miedzy ludzkie -to sam fałsz i interesownosc

Gość najki najki
wypowiadają się tu tacy co chyba mają skrzywiony obraz rzeczywistości, ja tam dalej wierzę w dobrych ludzi,a le czy na nich trafię ? wątpię ..

Gość lumillka
nie ma dobrych ludzi -