Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lojkaaa

szok co ja dzisiaj widziałam

Polecane posty

Gość lojkaaa

będąc dzisiaj na placu zbaw przeżyłam szok, przyszła matka z trójką dzieci, ok. 5 lat, 3,5 roku i 2,5 roku. Te dzieci rozbrykane, że hej, rozumiem, bo to dzieci, ale ona ciągle biegiem jak nie przy jednym to drugim tj. tymi młodszymi, starszy już bardziej samodzielny no i zdany sam na swoją opiekę, bo matka nie dawała rady, jak nie łapie jednego, bo wychodzi na drabinkę to drugi na dużą zjeżdżalnię ,abo jeszcze na co innego i tak jeden przez drugiego, ona biegiem między nimi. Z jednej strony współczułam kobiecie, no ale sobie pomyślałam, jaką trzeba być głupia idiotką aby pozwolić sobie na zrobienie trójki dzieci praktycznie jedno po drugim.Przecież tych dzieci nikt jej nie przyniósł do wychowywania, ona sama sobie pozwoliła na zrobienie tylu dzieci. Ja po 2-3 godzinach miałabym dosyć ich pilnowania a ona ma przerąbane 24 godzin na dobę i to przez tyle lat.

Gość do autorki tego tematu
uwielbiam takie opowiesci sfrustrowanych staraczek-bezpłodnych, niespełnionych cip:D

Nieee no skoro na placu zabaw siedziała to chyba ma jakieś tam małe....ale pewnie się nie rusza...może chore??? Bo normalne zdrowe dziecko szaleje na placu zabaw....

Gość gluck:):)
ja wspołczuje tobie autorko-potrzeby obgadywania i oceniania innych ludzi smutne musi byc twoje zycie

Gość lojkaaa
moje życie jest przewspaniale, ja się tylko dziwię, jak musza być głupie takie kobiety aby pozwolić sobie na zrobienie tylu dzieci i na taki zapieprz, ja na takie matki to patrze z politowaniem i z góry jak na coś niedorozwiniętego, bo żadna normalna kobieta o zdrowych zmysłach nie pozwoliłaby sobie na tyle dzieci w tak małym odstępie wiekowym między nimi.

No ale na Ciebie mama sobie pozwoliła....a to nie był jej najlepszy pomysł...:)tak bywa....że się człowiek decyduje a potem dupa...:)No nie??? pozdro dla mamy.....powiedz jej że nie ma co się martwić...inni mają dzieci-ćpuny, albo -morderców...także źle nie jest...:)

Gość a ja właśnie :)
Szkoda,że Twoja matka pozwoliła ojcu Ciebie zrobić,bo o ile świat byłby piękniejszy gdyby była mądrzejsza :(

Gość lojkaaa
do tego tą rodziną powinna zająć się opieka, przeciez dzisiaj zimno a te dzieci w jednych bluzeczkach, nieubrane, niedomyte, no nie ma to jak patologia się rozwija

Gość takajednamalami
"do autorki tego tematu uwielbiam takie opowiesci sfrustrowanych staraczek-bezpłodnych, niespełnionych cip " przez Ciebie prawie wysmarkałam wodę, którą piłam! Niedobra Ty :] a tak poważnie zajebisty post ;)

Gość lojkaaa
e, płodna ile napieprzyłaś dzieci, masz przynajmniej dac im co jeść,

lojka....nadal twierdzę że twoje opinie conajmniej o dobrym wychowaniu przez mame nie świadczą...wiec nadal też twierdzę że miała się opanować...mam nadzieję ze jesteś jedynaczką...dla dobra potomności...:)

Gość yyjjhbn
ludzie opanujcie się, trochę kultury

Gość głupota powinna boleć
Przecież to musi być prowo. No ludzie-czy są takie durne osoby,tak puste i głupie? Nie możliwe,żeby taki ciołek chodził po świecie i żeby ziemia go nosiła. Pod czymś takim powinna się rozstąpić,pochłonąć, przerzuć i wypluć z niesmakiem :O

a moze to byla opiekunka do dzieci a nie matka?;-) najlepiej to sie ineteresowac walsnymi sprawami;-))

trafiłam:D haha, staraczko za dyche:D

Gość nie rozumiem was
http://www.fakt.pl/Pogrzeb-zamordowanej-Klaudii,artykuly,178496,1.html to w końcu jak jest, mamy sie interesować czyimiś sprawami czy nie, bo tutaj, gdyby ktoś wcześniej zainterweniował to to dziecko żyłoby, zdecydujcie się do cholery jak mają sąsiedzi sie zachowywać.

Gość a ja wlasnie
mam 3 dzieci z taka mniej wiecej roznica wieku jak opisywana przez autorke kobieta. Nie przypominam sobie, zeby to byl jakis zapieprz, fajnie miec dzieciaki :) Dzis juz zupelnie inna historia, bo dzieci starsze, samodzielne bardziej, no i problemy inne... Moze autorka jest troche leniwa i ruszyc jej sie nie chce , wiec ja zdziwilo, ze sa mamy aktywne , ktore lubia sie z dziecmi bawic ;)

whedif-nie, nieplodnosc, brak dzieci to niekoniecznie jest niespelnienie-no chyba ze ktos pluje jadem i wylewa frustracje w taki sposob jak ta pusta autorka

Gość do nie rozumiem was
kobieto, czemu pierdzielisz tak od rzeczy? co ma zabojstwo tej dziewczynki do zabawy na placu zabaw?? co ma wspolnego? zniknij kretynko skoro mieszasz pojecia

Gość głupota powinna boleć
Ale tą dziewczynkę zamordowali W RODZINIE ZASTĘPCZEJ. U bogatych i eleganckich ludzi,którzy chodzili co niedziela do kościoła i byli ładnie ubrani. A w tym biednym, patologicznym domu,gdzie ojciec trafił do więzienia nic im się nie działo. Ale jakiś sąsiad się zainteresował,że bieda, podpierdzielił do opieki i im poprawili los :O

to dobrze ;) bo już się bałam ;) że takie panuje przekonanie wśród wszystkich matek

Na placu zabaw dzieci zazwyczaj szaleja, raczej by bylo nienormalne gdyby siedzialy spokojnie. To o to chodzi, zeby wyladowaly swoja energie. Ja mam jedna coreczke, prawie dwa latka i mysle ze juz moze czas na kolejne bo jedno dziecko to za malo. Nie martw sie o ta matke, z pewnoscia jest szczesliwa matka i dumna ze swoich dzieci. Gdy ide do znajomych co maja kilka malych dzieci to widze jak sie razem bawia i moja coreczka dolacza do nich i jest bardzo fajnie. Ale gdy nie masz wlasncyh dzieci to pewnie nie wiesz o czym ja pisze. Zobaczysz, ze zmieni sie twoje myslenie gdy pojawi sie malenstwo w twoim domu :) Bedziesz biegac z nimi na plac zabaw i sama szalec jak dziecko :)

Gość nie rozumiem was
to zabójstwo ma to do siebie, że gdyby sąsiedzi w porę zareagowali to nie byłoby go, a z tego widać, że matka tych dzieci też nie radzi sobie, dzieci brudne, nieubrane, zaniedbane, kretynko rozumiesz

Gość każdy ma swoje zdanie na temat
no właśnie, ja wolałabym mieć tę trójkę rozbrykanych dzieci niż ciągle tylko marzyć chociarz o jednym dzieciątku, które ode mnie odeszło nienarodzone...

Gość mosilkaa
to przestań marzyć tylko zajmij się już narodzonymi, które są w domach dziecka,

ej...od kretynek musicie się zaraz wyzywać...a Pani powyżej to musi kolezankę zaraz zmuszać do adopcji??? Wiecznie osoby nie posiadające dzieci obarcza się problemem pełnych domów dziecka...to madrale zamiast swoje rodzić też trzeba bylo adoptować...zresztą co ma piernik do wiatraka...

moja znajoma byla bardzo rozczarowana gdy po urodzeniu pierwszego dziecka na drugie musiala czekac 1,5 roku- chcieli miec dzieci jedno po drugim :) ostatecznie maja trojke dzieci w malym odstepie- z wlasniej woli! wiec nie mow ze to skandaliczne bo po prostu ludzie sami tego chca dla wlasnego szczescia! ja urodzilam niedawno pierwsza corke i tez w przeciagu roku- poltora bede sie starac o kolejne bo mam marzenie ganiac jak glupia po placu zabaw za gromadka moich dzieciakow :)

moja znajoma byla bardzo rozczarowana gdy po urodzeniu pierwszego dziecka na drugie musiala czekac 1,5 roku- chcieli miec dzieci jedno po drugim :) ostatecznie maja trojke dzieci w malym odstepie- z wlasniej woli! wiec nie mow ze to skandaliczne bo po prostu ludzie sami tego chca dla wlasnego szczescia! ja urodzilam niedawno pierwsza corke i tez w przeciagu roku- poltora bede sie starac o kolejne bo mam marzenie ganiac jak glupia po placu zabaw za gromadka moich dzieciakow :)

Gość .TTT
nie wiem skąd taki jad w kobietach, ale widocznie autorka uderzyła w czuły punkt.. No cóż, w dzisiejszych czasach mało kto wybiera macierzyństwo, głównie macierzyństwo wybiera kobiety. :D Znam kobitę jedną, która chciała urodzić drugie dziecko, a tu bęc czworaczki.. zapytana, kiedy ostatnio przespała całą noc odpowiedziała, że 7 lat temu (dzieciaki mają 5 lat, ma dzieciaka starszego jeszcze jednego). Tylko współczuć. Jak wychodzi gdzieś to cieszy się każdą minutą spokoju.