Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama córki dzieciatej

Moja 22 letnia córka ma dwoje dzieci, trzeba szybko wziąć ślub!!

Polecane posty

Gość mama córki dzieciatej

Moja 22letnia córka ma kilkumiesięczne bliźniaki. Z ojcem swoich dzieci już dwukrotnie się rozchodziła i wracała do niego, on ją zostawił w chwili kiedy była w ciąży. Teraz chce wrócić, dlatego ja chce by oni jak najszybciej wzieli ślub. Prosiłam wszystkich, swojego męża, swojego teścia by namówili córke do tego by przyjeła jego oświadczyny ale usłyszałam od nich że to jeszcze za wcześnie na ślub. Ale ja zamierzam zmusić córke do tego małżeństwa, dla jej dobra i dla jej własnego dobra. Wiecie jak samotna matka w dodatku z dwójką dzieci nieślubnych jest prześladowana w społeczeństwie.

Gość akukuruku
O rany.. Problematyczna sprawa. Może przekonają ją tym, ze w przyszłości może przecież wziąć rozwód, a póki co przyda się ktoś kto na pieluszki i żarcie dla dwóch rozdartych mord będzie łożył...? Myśle, że mnie by to przekonało ;P

niech zgadnę gówno cię będzie obchodziło jak po ślubie mężuś będzie albo chlał albo zdradzał albo lał twoją córunie on ją zostawił bo jej nie kocha ale pewnie przemyślał sprawę i czuje obowiązek zajęcia się dzieckiem ale jak to zawsze w życiu bywa człowiek w takiej z sytuacji wybiera jedno z trzech jak powyżej więc wniosek z tego jest jeden po ślubie twoje dziecko będzie cierpieć nie tylko ono ale i per ruchaczy oraz twoje wnuki