Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się czy przesadził

"no ja pierdole odpieprz się w końcu" z ust mojego chłopaka...

Polecane posty

Gość zigzag...
dokładnie - autorka nie szanuje swojego faceta - on nie uszanował jej. Tyle że w tym wypadku wina autorki jest bezsprzeczna- egoizm wynikajacy z niskiego poczucia wartosci- najgorsza z możliwych opcji. Nie chciałabym z taką kobietą być na jego miejscu.

Gość ahahahc
dobrze facet Ci powiedział. Nie to znaczy NIE

Jakby się uderzył młotkiem w palec przy wbijaniu gwoździa, to pewnie dorobiłabyś teorię, że przy jaśnie damie nie wolno używać wulgaryzmów i to jest niewybaczalne. Żałosne. Oczywiste jest, że należy się zwracać do drugiej osoby z szacunkiem, a kto tak nie robi jest chamem. Tylko że jemu się wymsknęło w gorączce, a ty wcale nie byłaś chora - dla twojego zachowania nie ma żadnego wytłumaczenia. Nie wybaczaj mu, rozstańcie się - tak dla niego będzie lepiej, bo najgorzej to mieć głupią dziewczynę/żonę.

Gość zigzag...
warszawianko- ale jakoś nachodzenie osoby chorej w domu mimo jej prosby by nie przychodzić, wsadzanie łap pod kołdrę gdy ta osoba śpi chora już patologią dla ciebie nie jest? Jakaś pokrętna ta twoja moralnosc... A może nie znasz znaczenia słowa patologia? Ja raczej uważam to za obronę własna w tym konkretnym przypadku

Gość mam to co chcę mieć
od kiedy 38 stopni to wielka gorączka? Skoro normalna temteratura dorosłego człowieka to 37 stopni , to te 38 sa zaledwie podwyższoną temp. a nie gorączką :-O Poz atym gorączka to DOBRY objaw, bo to oznacza, zę organizm sam sie broni przed wirusem czy bakteriami... nic go nie usprawiedliwia

Gość zigzag...
nie, no coraz lepsze opinie sie tu pojawiaja... nie tobie oceniac jak się czuła. A jak miał sraczkę np????? i 38( TYLKO) stopni? Do tego ból glowy? fajny seksik móglby byc co? Nosz cholera człowieka bierze jak czyta takie bzdury. dobranoc.

Gość zigzag...
jak się czuł oczywiscie miało być.

Gość mam to co chcę mieć
a kto mówi z emiał sie godzić na ten seks ?? :-O Boze jakie imbecyle tu siedzą :-O mogł odmówić ostro, ale nie wulgarnie. aż żal że nie widzicie różnicy

Gość mam to co chcę mieć
tak , 38 stopni to tylko 38 stopni i świadczy raczej dobrze o stanie zdorwia pacjenta i tutaj sie ze mną nie sprzeczaj skoro nie masz wykształcenia w tym kierunku

Gość zigzag...
jakbyś czytała ze zrozumieniem zauwazyłabyś, ze odmawiał grzecznie KILKUKOTNIE bez skutku

Gość xyz?
Ja tam i tak podziwiam gościa, że jej nie zwyzywał.

Gość zigzag...
tego nie wiesz czy nie mam wykształcenia w tym kierunku i mogłabyś się mocno zdziwić w realu.

Gość mam to co chcę mieć
oddajcie życie broniąc takiego chama :-O skoro uważacie że same chciałybyście usłyszec takei słowa od faceta :-O u mnie byłby skreślony, no ale co wy mozecie wiedzieć o szacunku do samej siebie :-O

Gość mam to co chcę mieć
"wykształcenie" nietstey nie równa się "wiedza" - nczego jesteś doskonałym przykładem

Gość Geronimo z lasu
Chamska reakcja na chamskie zachowanie, nie rozumiem oburzenia.

Gość zigzag...
wiesz, mnie jakoś nigdy taka sytuacja nie spotkała bo wiem, jak się zachowac w okreslonych sytuacjach. Co do temperatury- goraczka nie musi być wysoka by źle się czuć- o to mi dokładnie chodziło dlatego podałam przykład TYLKO 38 stopni plus biegunka i ból głowy- no nie jest to fajna sytuacja. W przyszłosci polecam czytanie ze zrozumieniem.

Chyba po prostu ci na nim nie zależy. Jakbyś go kochała, to wybaczenie nie sprawiłoby ci żadnego trudu. On cię już przepraszał, dzwonił, okazywał, że żałuje - nic więcej już z tej sytuacji nie uzyskasz. Zachowujesz się jak rozkapryszona księżniczka, która nie wybacza innym błędów, a jednocześnie nie potrafi się przyznać do własnych, ani za nie przeprosić. Gniewając się na niego karzesz też samą siebie, ale widocznie tego nie rozumiesz. Rób jak chcesz. Zostaniesz starą panną i tyle ;-)

Nie zdziwiłabym się, gdyby facet zakończył z Tobą znajomość. Twoje zachowanie autorko było zupełnie ^^ od czapy^^. Po co Ty właściwie złożyłaś mu wizytę ? Chciałaś go sprawdzić, zmusić do bzzzykania, czyli pokazałaś, że nie interesowało Cię jego samopoczucie w chorobie. Liczyły się tylko Twoje potrzeby. Nie zadałaś sobie najmniejszego trudu, żeby okazać mu odrobinę serca w czasie choroby. Po co mu taka kobieta, która swoje wymagania stawia ponad wszystko. Nie dziwię sie, że użył wulgaryzmów, żeby pozbyć się Twojego towarzystwa.

Gość zigzag...
jakby go kochała zrobiłaby mu ciepłą herbatkę z malinami( gdyby już nie kogła wytrzymac bez niego i jednak przyszła) .i cichutko po prostu byłaby.

Gość zigzag...
bosa- kolesiowi niestety chyba zależy bo mimo tej sytuacji strasznie ją przeprasza za te słowa a nasza "kralewna" zastanawia się czy mu wybaczyć- no bo pewnie w przyszłosci psychopata będzie pił i bił.... Moim zdaniem nie powinna wybaczać- dla dobra tego goscia .

Gość winKrystyna :)
"tak , 38 stopni to tylko 38 stopni i ś w i a d c z y r a c z e j d o b r z e o s t a n i e z d o r w i a p a c j e n t a i tutaj sie ze mną nie sprzeczaj skoro nie masz wykształcenia w tym kierunku" Buahahahahahaha :D. Podpisano: magister farmacji

Autorko, dla dobra ogólnego, daj facetowi spokój. On zasługuje na inną dziewczynę, bardziej uczuciową. A Ty stwórz związek z ^^ ruchaczem pospolitym^^, który będzie bzykał Ciebie i inne panie, po parę razy dziennie, bez względu na stan zdrowia. Tralala

Ale księżniczki:D Już widzę jak Wy zasmarkane, zapocone, z gorączką (tak, 38st to dla niektórych bardzo duża gorączka, dla mnie np. to jedna z najwyższych temperatur jakie osiągam i praktycznie mdleję wtedy), uwielbiacie jak ktoś Wam się pakuje do domu, podczas gdy chcecie spać ta osoba słucha radia, włączy tv, jazgocze coś nad uchem, dobiera się, raz, drugi, trzeci, nie reaguję na odmowę a Wy mówicie "Ależ moje drogie kochanie, zobacz jak ja się źle czuję, więc po raz kolejny chcę Ci powiedzieć, że nie mam ochoty na pieszczoty". W takiej sytuacji słowa chłopaka autorki i tak są dość łagodne. I w dodatku chłopak jeszcze przepraszał, ale panna hrabianka ma focha...puknijcie się w łepetynki może coś Wam zaświta.

Gość jedyna mądra na kafe
Studiuje psychologie ,może dopiero na 3 roku,ale wysłuchaj mnie uważnie Po pierwsze on miał bardziej kaca niż grype.Coś sie wcześniej wydarzyło,nie wykluczam kobiety! po drugie-kogos poznał!Co juz napisałam! po trzecie-zepsułas mu plany-bo on był umówiony z tą panienką i się strasznie zdenerwował na twoje przyjście. zapewne na dzień dobry miał już nerwy gdy cie zobaczył,,,, stąd ta chamska odpowiedz Kończ pierwsza bo on ma w planie porzucenie ciebie dziekuję.pozdrawiam

@jedyna mądra na kafe A ty też masz gorączkę ? Skąd ci się te teorie o zdradzie uroiły ? Najprościej uroić sobie zdradę chłopaka, obarczyć go wszystkim co najgorsze, bo wtedy sumienie nie boli, że samemu zachowała się poniżej krytyki.

Gość masz dziecko słuchaj i ucz sie
jesteś głupia peezda. i tyle :P

Gość jedyna mądra na kafe
Wiem co piszę kochaniutkie jak rady to tylko do mnie nie bądzcie naiwne proszę was