Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c ocoocococoo

Co myślicie o Polakach, którzy lansują się drogimi samochodami ?

Polecane posty

Gość c ocoocococoo

nie mowie juz o czyms takim jak Audi czy Mercedes ale Lexusami, Porsche, Aston Martin i inne których nie znam nazw ... kiedy wreszcie pozbędziemy sie tego wieśniactwa w postaci lansowania sie autem? Wciaz wiekszosc rodakow uwaza ze drogi samochod = bogactwo, lans , powod do dumy i zazdrosci u innych... Bogatych ludzie mamy mniej niż 1%, reszta ''bogaczy'' zyje na kredytach, pracy fizycznej za granicą ..często sa w rodzinnych klanach ktore rządzą powiatami i malymi gminami, szare biznesy układy. Spojrzcie kto najczesciej siedzi za kierownicą takiego samochodu : BURAK, ubity, podróby Ray Banów z bazaru za 10zł, napuchnięta twarz , czerwona od alkoholu,

Gość tacy mają największe wzięcie
u kobiet bo mają fajne auta

Gość moj kolega ma lexusa zupelnie
nie dla lansu - lubi dobre samochody i dobrze zarabia, ma wysokie stanowisko, wiec czemu nie? na pewno nie burak, wyksztalcony, kulturalny, sympatyczny. Mnie samoichody w ogole nie podniecaja, najlepiej pieszo albo komunikacja miejska. Przyjaznie sie z tym od Lexusa , choc kazde z nas jest inne -- nie widze problemów.

Gość c ocoocococoo
nie o taki typ mi chodzilo... kto ma pieniadze pozycje wiadomo ze nie bedzie jezdzil starym oplem myslalam o tych wszystkich nowobogackich, takze na kafe jest kilku takich panów z fotkami merców, lexusuów itp + słynna Jennifer albo Krzysztof Rutkowski... Ja np mam pieniadze, nie jestem jakąs milionerką ale gdybym byla to nie pchalabym sie w wyzsze sfery bo jestem zwyczajną mieszczanką, dziadowie to zwyczajni chłopi, za pieniadze klasy sie nie kupi, trzeba byc wychowanym w takim srodowisku a w Polsce jest to niemozliwe ...arystokracji od dawna nie ma, a potomkowie Radziwiłłow , Zamoyskich to garstka :O co ja w ogole gadam i tak to nic nie zmieni :D

Gość gonerilla
gdzies pisalo -z e wlasciciel IKEI-miliarder-jezdzi 17 letnim autem -chyba volvo jesli dobrz e pamietam

Gość jgjhghkhk
i mieszka w normalnym domu szeregowym... milionerzy czesto nie wyrozniają sie z tlumu, na wakacjach chodzą w zwyklym tshircie ,na codzien jak inni ludzie , czesto komunikacją miejska Maybachy, wielkie domy z basenami, rolexy, Dolcze gabany diory to domena plebsu, nowobogactwa i klasy sredniej która naogladala sie filmow glupot i chca aspirowac do tych lepszych ich zdaniem kręgów :O Spojrzcie na ''bogate'' Rosjanki na wakacjach, to nawet śmieszne nie jest

Gość gonerilla
on jest czlowiekeim z klasą- a takich rzadko mozna spotkac wsrod milionerow

Gość ludzie - jedni wola wydawac
kase ma drogi samochody, inni na podroze, inni w skarpete, inni na ksztalcenie, na dom, na ogrod, antyki,, przepic, przebawic, na ruletke , na dom dziecka itd, itp.Ludzie sa rozni. Nie rozumiem, czego sie czepiac. Zupelnie nie zwracam na to uwagi.

Gość fabsanet
Niech każdy żyje tak, jak mu się podoba. Jeśli lubi szpanować to nie widzę powodu, aby tego nie robił. Mając dobry samochód niekoniecznie trzeba nim szpanować i nie każdy posiadacz drogiego samochodu to robi. Samochód jest przede wszystkim przedmiotem do wygodnego poruszania się.

Gość gonerilla
w szkole sredniej -sa tacy uczniowie z zamoznych rodzin -co podjezdzja super brykami-nauczycieli skreca w dupie a laski rokladaj a nogi

Gość czy jest zbych w dom
ksieza lubia pokazówkidla podniesienia samooceny IQ i wszystkiego co po drodze a ludzie sie z nich dyskretnie wyśpiewaja ,oo sorry wyśmiewaja