Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxo

szybko i zdrowo...opinie! :)

Polecane posty

Gość xxxo

Witam kochane! :) Mam pytanie odnośnie kcal. Jeśli np zapycham się warzywami, owocami (tymi co mają mało cukru), na obiad ryba lub chude mięso na parze z warzywami. Śniadania lub kolacje to mleko, nabiał lub chleb graham z pomidorem, jaja. To czy jeśli moje jedzenie nie dobiega standardom, że kobietą w takim wieku i przy takiej pracy trzeba tyle i tyle kcal.... mój jadłospis ma dużo mniej kcal...ale jednocześnie odżywiam się zdrowo i nie chodzę głodna np: jak na obiad zjem 100gr ryby na parze + micha surówki...to czy może to prowadzić do jakieś choroby, osłabienia, anoreksji? Jeśli załóżmy chce przejść na taki tryb odżywiania na stałe to czy warzywa (których jest najwięcej w jadłospisie) pozwolą mi na stałe zachować zdrowie i energie? Bardzo proszę o poradę...mam nadzieje, że nie zamotałam...

chyba nie zamotałas :D ja sie tak odżywiam podobnie jak ty i dobrze sie czuję :D tylko ja mam więcej wyrzeczeń

Gość xxxo
Ile w miesiąc udało Ci się schudnąć dzięki temu ? :) O jakich wyrzeczeniach mówisz? Ja jem teraz tylko to co napisałam (tak mniej więcej). Do słodyczy nigdy mnie nie ciągnęło ale za to lubie fast food, z którymi się pożegnam teraz. No i na imprezach lubi się wypić a alkohol tuczy. Jak pić by nie przytyć i co pić? :P