Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huikaaa

Boże jaki wstyd :/

Polecane posty

Gość huikaaa

Wystroiłam się dzis na randke ubrałam szpilki i jak szłam do samochodu to się wyjebałam o chodnik i podarłam rajtuzy !!!!!!!!!! Na początku chciałam uciec do domu ale wyszedł z tego samochod i zaczął się mną opiekować jak jakąś sierotą :o potem kolacja z podartymi rajtkami i obdartym kolanem, boże jaki wstyd :( dlaczego tylko mi sie zdarzają takie historie :(

Gość mam tak samooooooo
mi też fajtłapyyyyyy tak mają

Gość huikaaa
a tak chciałam żeby wszystko ładnie wyszło a tu dupa :(

Gość włos_na_4
NIE, czy nie słyszałaś legendy, że podarte rajstopy na randce przynoszą szczęście ?

Gość Mkksn7774
trzeba było się śmiać a nie wstydzić.

Kiedys szłam na randke i złamałam obcas! Jakby tego było mało, usiadłam odpaliłam papierosa nie tą stroną a przed twarzą pojawił mi się wielki ogień z filtra

Gość SamaJa2
Nie mogłaś wrócić do domu żeby zmienić rajstopy i przykleić plasterek albo zatrzymać się przed jakimś sklepem i kupić nowe?

Gość włos_na_4
no dobra, posłuchaj pewną historię, kilka lat temu mój kumpel umówił się z pewną laseczką na randkę, gdzieś tam poszli na ciastka albo lody i kobieta się zgodziła wsiąść do jego auta ale drzwi nie zostały domknięte i ruszył autem z paleniem gumy a dziewczyna wypadła z auta i pokiereszowała się dokładnie, wpadła do kałuży i mokra oraz brudna i wyglądała jakby wyszła z gnoju, sukienka poszrpana i rajstopy podarte i wiesz co już są kilka lat fajnym małżeństwem i nadal się śmieją z tamtego zdarzenia a ich dzieciaki pytają, to jak to było ?

Gość huikaaa
no nam się też fajnie rozmawiało i może coś z tego będzie ;) ale ten wstyd ech to było jak w koszmarze :o do domu nie wracałam bo już nie miałam siły i nie wiedziałam co robić, było ciemno to nie było tego tak widać ale on sobie pewnie o mnie pomyśli że ze mnie jest straszna fajtłapa :/ no w sumie to prawda jak widać :o

Gość włos_na_4
hej, będzie dobrze, wspólne wspomnienia już są a to łączy ludzi

naprawdę randki są aż tak stresujące? :O i trzeba się szykować jak przed jakąś studniówką albo egzaminem? to ja chyba nie chcę :O

Gość huikaaa
ale jakie te wspomnienia pewnie teraz siedzi w domu i myśli boże jaka ciapa :o jak się można o chodnik wypieprzyć bożee 26 lat chodze po tym świecie i nigdy się nie wywaliłam tylko musiałam na randce i nawet sniegu nie było :o

Gość kokaa3
ja kiedyś szłam na randkę i ze stresu zemdlałam :)) serio :)

Gość włos_na_4
huikaaa obstawiam na 100% że będzie dobrze a na kolejnej randce On się wywali bez powodu na suchej drodze i się pośmiejecie razem, że Was wiele łączy

Gość włos_na_4
a tych podartych rajstop nie wywalaj, niech zostaną na szczęście

Gość huikaaa
no zostawię może akurat przyniosą szczęście :) ech wstydu się dzis najadłam :o musiałam się wygadać ;)

Gość gupie provo
.