Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utaha

czy kolczyk w penisie

Polecane posty

Gość utaha

przeszkadza w czasie stosunku. czy powoduje większe doznania dla kobiety. nie spotkałam jeszcze takiego a kręci mnie to bardzo

Gość utaha
Nie chodzi mi o nakładkę tylko o kolczyk Albert

Gość OstraXXX
Do każdego komu chodzą głupie pomysły !! Super inteligencie nigdy NIE podszywaj się pod mój login - Jak taki mądry jesteś to wróć do przedszkola, tam może zaczniesz edukację, nie masz pojęcia o piercingu jaką to daje rozkosz. Coś Wam powiem z doświadczenia. Mój Mąż na 2 kolczyki: jeden w żołędziu (dydoe) drugi pod żołędziem (przekłuta skórka , gdyż Mąż jest całkowicie obrzezany). Oralnie - bomba, super pieści się członka z kolczykami, w trakcie stosunku czuję w pochwie kolczyk w żołedziu, ale też czesem, gdyż zawsze jestem moookra. Jeśli o mnie chodzi jestem na TAK i nie wyobrażam sobie członka bez koloczyków, nawet jeśli czasem Mąż je wyjmuje to jakbym się kochła z kim innym. Kto ciekaw nich do mnie napisze.Oczywiście ma też przekłute zwieracze o***tu, jedyny problem to czyszczenie po sraniu usmiech.Ja oczywiscie zeby mu sie odwdzieczyc przeklulam sobie wary i mam je szczepione razem z o***tem.On mowi ze jest teraz lepszy poslizg i ze nie wyobraza sobie teraz kobiety bez tego.Ostanio przekłułam przegrodę nosową by połączyć z moją zadrutowana (drutem zbrojarskim.) pi**ą i o***tem ponadto uwielbiam pokazywać swoje kapsko z 25 kolczykami na centralnym ostatnio tez spotkałam Ćpuna heleniarza ze strzykawą i poprosiłam go by zrobił mi tą igła kolczyka na d***e kolejnego oczywiscie sie zgodził.Natomiast mój mąż jest STOLARZEM i ostatnio wbij sobie kilka gwozdzi w jajca mowi wam ODLOT POLECAM Mój mąż jest obrzezany bo postanowił zostać Jehudimem, w ogóle jak wspominałam on jest zbrojarzem i został obrzezany przez kolege z pracy w taki sposób w jaki tnie się drut zbrojarski.W*******m się że został parszywym żydem i w dodatku brak napletka uniemożliwia jedzenie serka a mastkę czyli smegme kocham , on w zamian za to postanowił się ukarać i jego kolega - Cieśła ( Cieśle współpracują ze zbrojarzami.) wbił mu w c***a 2 gwoździe - cudownymi są kolczykami.Braku sera pod jego napletem nie odczuwam bo przeciez jest u niego w pracy wiele wsiórów z Lublina ,Siedlec którzy ch*ji nie myją i sera mają pod dostatkiem więc mam ful a i jeszcze mnie przer***ają poprostu cudusmiech.gif Polecam posiadania męża żyda zawsze można go szantażować i korzystać na tym .Aha Ci mili panowie z budowy oczywiscie mi płaca za sex - jedzenie sera z pod napletka jest gratis bo ja to kocham pozdrawiam - Mysia w******** Cizia