Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udamisie

wracam. nie wiem ile ważę. dieta wątrobowa

Polecane posty

Gość udamisie

od jutra na diecie wątrobowej z ograniczeniem kalorii. kto ze mną? p.s. nie wiem ile ważę, nie mam wagi, zważę się za 10 dni

Gość udamisie
dzisiaj kromka chleba z masłem- 150 kcal. dozwolone dziś: biały ser, jogurt, kefir truskawkowy

Gość plashj
a co to za dieta co sie je a czego nie wolno

Gość udamisie
w skrócie. nie jest to dieta odchudzająca a dieta zdrowotna, bo mam zniszczoną wątrobę. nie wolno jeść na niej słodyczy, ani praktycznie w ogóle tłuszczu. z zasady ma być normokaloryczna, ale chcę obciąć choć trochę kalorie żeby nie przytyć ponieważ jestem przykuta do łóżka. a z racji że będę musiała leżeć 2 tygodnie, mam nadzieję na stratę chociaż z 1-2 kg

Gość udamisie
mam wagę. 53,0 dziś 150 kromka chleba indyk gotowany- 150kcal jogurt i ser biały- 200 mleko dziecięce- 150 650 a jest dopiero ranek. jestem beznadziejna. zażeram nudę, muszę coś wymyśleć zamiast jedzenia

Gość aodjdh7nb
jak na razie mam zdrowa watrobe wiec na pewno diety nie zrobie

Gość udamisies
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dieta_%C5%82atwostrawna_z_ograniczeniem_t%C5%82uszczu nie jest zła. a odciąża wątrobę. dla zdrowej wątroby też jest dobra, nigdy nie wiesz kiedy przyjdzie Ci łykać multum leków i ją obciążyć. alkoholu, papierosów i leków nigdy nie nadużywałam, to powikłanie po chorobie