Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralinka_O_o

Noszę rajstopki zamiast leginsów. Można tak??

Polecane posty

Gość koralinka_O_o

Cześć wszystkim. Mam na imię Karolina. Od jakiegoś czasu bardzo mi się spodobało noszenie czarnych rajstop jak leginsy:) Nie wiem czemu chyba żeby podniecać facetów, czuję taką potrzebę ostatnio:) Problem w tym że one prześwitują:) Raz bardziej raz mniej ale zawsze a nie chcę być uznana za latawicę. Wiem że takie mocno odznaczające majtki się podobają facetom ale wzrok innych dziewczyn mnie peszy. Uważacie, że nie powinnam tak się ubierać?

Gość slovik
a ile masz lat?

Gość koralinka_O_o
18 jestem pełnoletnia. Po prostu nie wiem czy to nie jest niepoprawne tak się ubierać:) Bo może nie tylko ja tak sobie wymyśliłam.

"Uważacie, że nie powinnam tak się ubierać?" - wali mnie jak Ty się ubierasz, provokacjo onanisty :o

Gość slovik
ubieraj sie jak chcesz to jest twoj wybor,mi sie podoba

Gość Robercik84
myślę ze bardzo fajnie się ubierasz, rajstopki są bardziej seksi od leginsów, mają stópki i to już działa na wyobraźnię, widzialem nieraz dziewczyny w gimnazjum tak chodziły, a wzrokiem innych dziewczyn się nie przejmuj, one też pożądliwie pewnie spoglądają:)

Gość Robercik84
A kręci ćię to ze idziesz w samych rajstopach bez spódnicy? :)

Jeśli jesteś dziewczyną, w co oczywiście bardzo wątpię, to od razu napiszę, że legginsy (podwójne gie, dosłownie i w przenośni) to ostatnio przywrócona wsiowa (i wyjątkowo niesmaczna, gdy noszone są jak zwykłe spodnie) moda. A pomysł, żeby nosić rajstopy jak legginsy to szczyt szczytów prostactwa i braku jakiegokolwiek pojęcia o tym, co może wyglądać dobrze, a co źle. Jeszcze te pytania. OCZYWIŚCIE, ŻE NIE NALEŻY ICH W TEN SPOSÓB NOSIĆ. To gwałt na poczuciu estetyki normalnego człowieka i sposób prawdziwej wieśniary na "przykucie" wzroku facetów. Są miliony innych sposobów. Wystarczy pomyśleć, ale może ja za dużo wymagam. :O

Gość Iwonuszka17
też tak spróbuje się ubrać , to podniecająca perspektywa....:)

Gość Bellafonte_pl
Po legginsy warto sięgnąć w nieco chłodniejsze dni, jednakże wiosną lepiej schować je do szafy. Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem są seksowne i bardzo kobiece pończochy. Polecamy je bardziej niż typowe rajstopy.

Gość grubych rajstop
nikt nie odrozni od legginsow, jezeli stopy sa zakryte. Jezeli cie to kreci, to mozesz. Nikt nie moze ci niczego zarzucic, bo przeciez wiadomo,mze to legginsy :-), kto nosi rajstopy bez spodnicy ? :-) Widuje sie czasem kobiety w wyraznie przeswitujacych legginsach. to przeciez duzo bardziej "wyzywajace", ale znowu nikt sie nie dziwi, bo to w koncu takie "spodnie" prawda?

Gość tak jasne
A w lato chodzisz w samych majtkach? Prowo jak nic.

Gość gość
Super nos rajstopki są bardzo piękne

Gość gość
zbok atakuje!

Gość gość
wczoraj kupiłam legginsy 20 den . w kozaczkach nikt nie odróżni czy to nie rajstopy

Gość gość
rajstopy raczej nie sa w stanie zastapic legginsow. Ja jednak preferuje rajstopy jedynie do sukienki i jedynie od http://www.consay.com.pl/

Gość gość
często po domu kręcę się w rajstopach i jakimś topie. Mąż bardzo lubi jak w codziennych sytuacjach seksownie i ryzykownie się prezentuję. Mówi (i tak robi) że od razu chce mu się mi pomagać żeby być blisko mnie. Jeden drobny szkopuł - mam wtedy bezwzględny zakaz doraźnego zakładania czegokolwiek - czy to wyjście na balkon, czy jak wpadnie jakaś sąsiadka.

Gość gość
bardzo fajnie mozesz dobrac grubosc din