Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajjjjjja29lat

Co faceci 25+ widzą w nastolatkach?

Polecane posty

Gość Kajjjjjja29lat

Zauważyłam że wielu ponad 25 letnich facetów ugania się za nastolatkami,mnie to dziwi dla mnie nastolatek jest np. aseksualny.

Gość prawictwo pospolite1
pewnie jędrne ciało .. ponizej 18 latka : http://bi.gazeta.pl/im/4/10182/z10182944Q,Weronika-Szmajdzinska---Miss-Polski-Nastolatek-2011.jpg Ja wole młodsze z wielu powodów .. 1. Są mniej zużyte przez życie 2. Sa bardziej spontaniczne . 3. Sa dziewicami . itd itp najlepsze takie w wieku 19-20 lat Ja jestem prawikiem mam 28 lat

Gość dziaddek
mlode mieso

Gość prawictwo pospolite1
kto by chciał kobiete, która była obracana przez 3 facetów ? Kazdy woli dziewice .

Gość facet z k(l)asą
jasne prawiki nie ośmieszajcie się, bo takie dziewce szybko wam wyskoczą z wyra aby szukac nowych wrażeń. Najlepsza jest taka jaka jest najlepsza dla Ciebie, nie ma uogólnień. Czasami 19 latka jest bardziej zniszczona niż 28 latka. Sam mam 26 lat, i miałem już 19 latke, a teraz 24 i ta ostatnia miała 2 przede mną. Sam miałem 5 dziewczyn z którymi uprawiałem sex i co? i co z tego, że uprawiała sex z tamtymi a ja z tamtymi? Czy to gdzieś zostaje? Jakieś ślady? A co powiecie jak wasz dziewica urodzi, powiecie że rozjechana? Dajcie spokój już prawiki z tym szukaniem dziec